Dagens hjältar

Teknikhelgen var mycket bra, lärde mig lite nytt som jag har användning för som tränare. Men däremot gick helgen väldigt fort och det är aldrig kul. Men man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt. Helgen avslutades med ett tufft pass med Åsa på gymmet. Satan vad hon pressade mig, speciellt på bänkpressen. Men jag lyckades ta 75kg igår i alla fall.. men det var inte slut efter det hon forsätte pressa mig och köra ännu mer. Sedan ägnade vi kvällen åt att lägga upp tränngsplaneringen och skriva in passen. Det tog sin lilla tid och var lite pysslande. Men nu är det klart!

Idag var det löpning på morgonen med Eliten. Jag sprang faktiskt en mil så det kändes som ett bra pass. Var i alla fall trött efter det. Men jag slutade ju ganska tidigt ändå. Men jag orkade inte ta mig nån stans utan la mig i bönan en stund. Men sen ringde Tone och frågade om jag ville ta en fika på Waynes och själklart sa jag inte nej! Jag blev genast mycket gladare, du räddade min dag!

Sen tickade klockan iväg och det böev ett jävla regnoväder. Usch tänkte jag, och jag som ska paddla. Och kanske blir det bara jag också. Det känns inte motiverande! Men man känner ju sig stark efteråt. Men jag fick faktiskt sällskap av Kristian Moberg. Tack för sällsakpet, blev mycket lättare att genomföra passet.

Ha det bra vänner!

Hemmafru

Ja, det är precis vad jag känner mig som. Har både varit hemma igår och idag från skolan. Idag har jag bara gått här i huset och plockat och städat i ordning och gjort ännu mer mat till tekniklägret vi ska ha i helgen. Idag gjorde jag kasslersås till typ 30 personer. Ganska kul att laga mat, men jobbigt att göra så mycket. Hade nog inte velat jobba med det varje dag. Men vem vet, mitt liv kanske slutar som kock eller bamba-tant? ;)

När man står här i köket och lagar mat så spelas musiken på hög volym. Och jag har fastnat för Amy Macdonald, så snuskigt jävla bra hon är som Danny Hallmén skrev.

Vad ska jag mer göra nu då? Måste bädda klart åt Åsa i stugan och plugga lite innan det är dags för träning kanske.

- Jag glömmer aldrig vad du har lovat!


 

Amy Macdonald - Run

Portugal, here I come!

Yes, jag som inte trodde det skulle bli av men nu blir det höstläger. Bara för att Kim och Pelle bestämde sig för att följa med. Sen får vi se om Jacob också hänger med, det är ju alltid kul med många. Det blir skönt med sol och bad och massa träning i alla fall. Älskar det stället, det har allt!

Annars har det varit en mycket lugn dag idag, känns skönt så här efter säsnongen, det behövs alltid då. Men imorgon hade jag tänkt träna och plugga lite.. sen får vi se vad jag mer gör. Lagar ännu mera mat till helgen måste jag också göra. Gjorde köttfärssås till ca 30 pres idag. Eftersom vi ska ha teknikläger hemma.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mera... klockan är mycket och det är nog dags att sova även om jag är ganska pigg.




PORTUGAL - 07
.

Vaknaaaa!!

Jag som hade tänkt ha en lugn och skön sovmorgon men det försördes strax innan kl 8 när pappa ringde och berättade att det hade blivit någon felbokning av kanoterna och att det var en klass som skulle paddla nu. Så jag hade ungefär 10 min på mig att fixa i ordning, packa och slänga i mig nån macka innan pappa hämtade mig. Sedan fick jag ta hand om 20 ungar själv tills Lars-Olov och Roland dök upp. Sen fick jag stressa iväg till skolan. Hatar att sterssa, det är fan inte bra för hälsan och huvudet! Inte nog med det, vi hade en kort lunchrast så det blev ännu mera sterssande sen...

Tur att vi hade en lugn håltimme efter matten sen och kunde ta igen allt stressande med kladdkaka och daimtårta, mums! Och Sebbe kunde ju köra oss till Hemköp också, det gäller ju att utnyttja honom nu när han har tagit körkort, haha! Det är därför jag har väntat så länge.... eller? :)

Funderar på vad jag ska göra imorgon på min lediga dag? Tänker inte stresssa ihjäl mig imon iaf!

Borde kanske börja med all konditionsträning och långa lågintensiva träningspass fråm till Göteborgsvarvet den 16 maj! Det ska bli en upplevelse med hela eliten.


TRÖTT!

Idag när jag vaknade var jag riktigt trött. Men trots det började jag dagen med ett spinningpass. och efter det blev jag ännu tröttare och sen fick jag ont i magen. Så jag har inte riktigt varit på humör idag. Sen gjorde inte vädret det bättre, regn och rusk. Men jag var i alla fall utrustad med regnjacka och stövlar idag. Så jag kunde hoppa i vattenpölarna om jag det ville :) Blev ingen paddling idag, istället åkte jag hem och sov lite. Sen har jag bara ätit och pluggat och skrivit träningsprogram till knattarna.

Imorgon blir det sovmorgon, idrotten kl 10.15 blir teoretisk och jag orkar inte vara överambitiös och träna innan den. Inte imorgon i alla fall!

Ser fram emot en bättre dag imorgon!

Bra avslutning på säsongen

Då var jag tillbaka från Jönköping och säsongen var över. Jag gjorde min första tävling som senior och det gick faktiskt riktigt bra. Jag hade inga direkt förväntingar eller mål under tävlingen, utan skulle bara göra mitt bästa och se hur långt det räckte. Första 500m försöket var lite segt, men gick ändå ganska bra. Men kroppen var inte riktigt van vid syra så man stumnade av mot slutet och det var lika dant i finalen, men jag kom i alla fall 4:a i B- finalen.

Jag körde även distrikts K4 med Emma Möller, Emma Andersson och Sofia Paldanius. Och där varnn vi överlägset så det var mycket kul!!

På dagens 1000m lopp kände jag att jag hade chans att gå till final och gjorde verkligen allt vad jag kunde i försöket. Och det gick riktigt bra. Jag tror till och med att jag ledde efter 300m. Hängde på de andra tjejerna bra, tappade lite mot slutet men inte mer än att jag kom fyra och tog en fin finalplats. Och det var jag redan nöjd med och det kändes som att jag tog ut mig väldigt hårt på försöket så finalen kanske inte gick riktigt lika bra. Men jag kom ju 8:a, bara en sekund från Sofia Paldanius ;) Haha!

3000m loppet var ganska roligt, mycket roligare än 5000m i alla fall. Det hände mer och gick fortare. Jag fick en väldigt bra start och låg nog tvåa ett tag. Men sen kom de andra i fatt snabbt och jag försäkte hänga med Annika Andersson. Det höll väl i 400m sen orkade jag inte mer. Det gick för fort där fram i täten helt enekelt. Men jag slutade 9:a och jag är nöjd.

Kul att avsluta säsongen på ett så bra sätt och starta senior åren så.

Annars var det väldigt trevligt att bo hemma hos Karin. Det var länge sedan jag träffade henne, men nu har vi sagt att vi ska träffas snart igen. På lördagskvällen var jag, Emma och Sandra hemma hos henne och åt god mat. Mycket trevligt!

Men nu är jag trött och tänkte sova. Godnatt vänner!

Årets sista kanottävling

Idag åker jag till Jönköping, på höstregattan och detta är årets sista tävling. Under denna tävlingen tävlar man alltid i den klass som man ska köra i nästa år. Så jag bli senior och får tävla mot de allra bästa. De kommer bli riktigt tufft motstånd. Men vissa är ju 10 år äldre eller nått så det är ju bara att träna vidare om man vill nå dit.

Jag känner att jag ska göra mitt bästa utifrån mina förutsättningar idag. Bara fokusera på mig själv och få till bra flyt och känsla under loppen. Placeringen är inte det viktiga nu. Det får komma senare.

Men det bästa av allt med helgen är ändå att jag kommer få träffa Karin! Det var på tok för länge sen nu och jag har saknat henne så. Hon är så söt som säger att hon ska ta hand om mig i helgen och laga mat tills jag kommer upp. Hon flyttade nämligen hit efter sommaren och pluggar nu mera juridik där.

Nu ska jag bara äta lite lunch och fixa klart innan jag åker ut till klubben. Sen bär det av...

Snart kommer jag, HELAN <3 HALVAN!

En lång dag...

Jag tränade trots allt på gymmet idag innan skolan. Lyckades ju inte få med mig Sebbe O dit men fick ändå sällskap på träningspasset av vår andra Sebbe i klassen. Han är duktig och ambitiös. Så det blev ett bra ryggpass. Sedan några lektioner i skolan. Och på håltimmen gick jag och Nanna till Waynes och drack en latte. Den var välbehövlig och gjorde det lättare att fokusera sista religionslektionen. Sedan var det träning med knattarna. Löpning idag och de kämpade på bra och jag körde ganska hårt med dom. De fick springa 6 km, sedan lite utfall och stretching. Men de behöver dom! Sedan har jag lagat mat och pluggat lite här hemma. Och suttit framför datorn som vanligt...

Imorgon ska jag hjälpa Anna att flytta lite saker till Växjö. Sen får vi se vad som händer resten av dagen, bliv väl träning på kvällen i alla fall.

Men nu tänkte jag sova, godnatt med er!

Balklänningar!

En slapp söndag. Körde följebåt på träningen idag, sen var jag och Crille och gymmade. Sedan jag har inte gjort så mycket. Gjorde mig en god latte och sen har jag pratat med farmor. Det var verkligen längesen, har typ dåligt samvete! Annars har jag suttit här vid min dator och surfat lite. Började leta efter balklänningar. Här är några av de jag tyckte var snygga, men jag vet inte vad jag vill ha. Men det var kul att titta lite. Nån som har förslag på butiker eller hemsidor??






Vad tycks? Jag gillar nog den första ljusblå mest.
I den skulle jag se ut som en prinsessa. Men vem ska bli min prins? :)


Mamma Mia!

Ikväll blev det bio med Karro. Vi såg Mamma Mia, en romatisk och mycket rolig musikal. Jag tyckte den var riktigt bra. Blev så glad och danssugen av att se den. Och nu kommer jag ha dessa låtarna i huvudet hela veckan. Men det gör inget för ABBA är bra! Så om du inte har sett den än, se den nu!

Tack för en trevlig kväll Karro :)



Ett litet smakprov, vad sägs?



HÖST!

Igår var jag på Verkö hemma hos Erik, Cornelia och Johan. Det var mycket trevligt och han bodde väldigt fint. Åt lite mat och snackade skit och sjöng singstar var det vi gjorde. Och jag och Emelie tetade hans stora studsmatta, haha vad kul det var! Sedan drog några av oss in till stan. Men där var det inte en kotte! Hoho, vad håller alla hus?? Det var ju trots allt fredag, men ändå. Så vi stannade inte länge inne på play bar förränn vi gick till Michel's och åt kebab istället, haha :) Karlskrona saknar några ställen för yngre att gå ut på. Det finns bara, PM, Play Bar och Piraten. PM är det dålig musik och konstigt folk på. Play bar är litet och ganska tråkigt. Piraten har väl sina fördomar, men jag gillar ändå det bäst för där kan man dansa och det är det som är kul :) Så dit går vi nästa gång!

Nu känns det verkligen som höst. Det är kallt och tråkigt. Lång tid kvar till våren och sommaren. Och man har inget direkt att se fram emot på ett tag. Det blir bara mörkare och mörkare. Och i Karlskrona blåser och regnar det! Usch, då vill man bara ligga under en filt hemma och mysa. Eller nått annat skoj. Därför bestämmde jag och Karro oss för att gå på bio ikväll. Ska se Mamma Mia, många säger att den ska vara bra. Det blir fika innan dess också :) Ska kul att träffas och prata lite. Jag hoppas Waynes har öppet till efter kl. 20.

Hösten kan vara lite mysig, men jag föredrar hellre sommar och sol. Då blir jag pigg och glad! Men det är tur jag har alla vänner som lyser upp mina dagar <3

Välkommen tillbaka, Anna!

Åhh vad trött jag blir på dessa förkyldningstider. I morse när jag vaknade hade jag lite ont i halsen igen. Så det blev ingen träning. Utan istället ställde jag om klockan och sov några timmar till. För jag började inte förrän 11.20 och jag hade bara en lektion då.

Efter lunch träffade jag Ola och Anna och följde med dom hem. För Anna kom ner hit igår och har flyttat ihop med Ola nu. Så jag passade på att hjälpa dom att packa upp allt. Det blir en del saker när man flyttar. Tur att inte vi ska flytta nån stans nu, vi som har så mycket saker!

Det känns som fredag idag. Bara för att jag inte har tränat och så var jag ju hemma hela dagen igår och förut har jag ju alltid varit hemma på torsdagar. Men det är trots allt en dag kvar i skolan. Men dagen går nog fort. Sedan ska jag på lite 18 års fest hos några i skolan.

Tränare som projektarbete

Efter att Joel flyttat så har jag blivit huvudtränare på klubben. Jag tycker det är kul och det går bra också. Vi har träning fyra gånger i veckan just nu. Och det är många som tycker det är kul och kommer och tränar. Fast dock mest killar och självklart är nästan alla födda -96!

Och mitt jobb som tränare kommer även att vara projektarbetet i skolan. För alla måste göra ett projektarbete sista året på gymnasiet. Och det är ju prefekt att ha detta eftersom det måste göras ändå. Och det är ju något jag tycker är kul och skulle kunna tänka mig att arbeta med.

Idag var det 11 barn på träningen! Tycker det är riktigt bra jobbat och de blir duktigare och duktigare. Jag försöker ju lära dom allt jag kan ;) Tänk om alla fortsätter och åker med på SM nästa år, vilken storklubb vi kommer vara då! Jag hoppas jag lyckas hålla kvar dom och utveckla allihopa.


I kissed a girl - Katy Perry



Låten spelades ganska mycket i lördags och jag har den i huvudet hela tiden, men jag gillar den!

Tiden bara rinner iväg...

Veckorna går väldigt fort nu känns det som. Jag fattar inte riktigt att jag går sista året på gymnasiet nu och ska ta studenten till sommaren. Men igår pratade vi om det på mentorstiden. Delade in oss i olika grupper vad man ska ha ansvar för. Det är mycket saker som ska planeras och fixas. Mösspåtagning, champagnefrukost, middag med klassen, balen och båtfärden. Jag är bal ansvarig, så jag ska se till att det bli en lyckad kväll. Undra bara vem man ska gå med? Och hur klänningen ska se ut?

Jag blir helt pirrig och nervös när man tänker på det det. Men tänkt vad sorgligt det kommer vara att lämna alla. För NV3 är väldens bästa klass!! Och det är nu man har börjat lära känna alla mycket bättre så då är det ju jobbigare att lämna dom.

Vad har jag gjort annars idag då? Tja det var gym på mogonen.. sen lunch därefter matte lektion och sedan var det löpträning på sftermiddagen! Slappt, jag vet och jag gillar det!


Jävla irakier!

Det är nått långt och konstigt nummer som har ringt mig nu varje dag sedan i söndags. Man kan inte söka på vem det är men däremot att de ringer från Irak! Vad fan är det för idiot som ringer och vad vill dom mig? Kan de inte bara sluta ringa!! Och om man försöker svara så går det inte. Och personen lägger typ på med en gång. Skulle bli gladare om någon annan ringde mig :) gärna nån jag känner!

Det har varit två riktigt slappa dagar i rad nu. Igår paddlade jag och Emma på morgonen, sedan hade jag bara en enda mattelektion i skolan, lunch och fixa present till Emelie och sedan hem och sova lite innan nästa pass. Ja jag gillar mitt schema just nu, haha! Och idag har jag paddlat med Niklas och hans elever på Sunna och sedan plockat svamp på Rosenholm. Men det var ingen bra svampskog. Men jag hittade iaf två kantareller.

Träffade förresten Tone på stan igår Jag blev så glad av att se henne. När jag var på Stadium och provade skor så får jag syn på henne när jag vänder mig. Och där står hon och lyser upp hela affären med sitt leende, det är nått jag har saknat. Så flytta hit igen nu så vi kan ta en fika och mysa lite.




Jag har saknat dig - Lillbiffen ;)

Träningsvärk

Ajajaj säger jag bara. Har enorm träningsvärk i gluteus maximus och hamsting som det så fint heter. Fick det från gårdagens pass med eliten. Körde en massa utfallshopp och skridskorhopp och sånt jobbigt. Och jag är ju inte riktigt van vid det heller. Så jag vaknade flera gåner i natt av att det gjorde ont och jag inte kunde vända mig. Och det känns inte som det blev bättre av ett backlöpningspass med team blekinge. Har försökt stretcha lite i alla fall, men verkar inte hjälpa så mycket nu. Massage hade varit skönt ;)

Guld helg!

I helgen var jag i Västerås. Åkte upp för att tävla men vi hann med mycket annat roligt också. På fredagkvällen var jag och Emma på Takida och Backyard Babies. Men det var ju Takida som räknades. Det var då vi stod längst fram och skrek och var helt galna. Dom är ju sååå bra!! Men usch vad varmt och jobbigt det var bland allt folk ett tag.

Hela lördagen spenderads på stan. Och jag hittade lite nya kläder, bland annat en adidaströja som jag blev förälskad i. Hade jag inte hittat någon som var snygg och passade hade jag dött! För ett tag var jag riktigt deprimerad. Men en blå adidaströja och en lunch på Wayne's räddade mig :)

På söndag var det tävling, det var ju trots allt därför vi hade åkt hit. Och många tyckte jag var lite knäpp och lat som bara tävlade då. Men jag hade ju så mycket roligare än dom som bara hade tävlat. Så kul är det ju faktiskt inte. Körde K2 med Jacob och ja det gick väl sisådär... Kom 6:a och Emma och Pelle 4:a, så tyvärr har vi ingen chans att vinna cupen nu. Nu är det bara en tävling kvar, och det är höstregattan. Och jag kom på att jag har gjort min sista tävling som junior för på höstregattan kör man mot de stora seniorerna. Aaaahh!! Skönt att köra utan flytväst i alla fall!

RSS 2.0