Godmorgon

Det märks att skolan har börjat för när jag vaknade i morse hade jag en liten känning av halsont. Inte alls kul! Plus att jag hade ont i magen. Så på så sätt var det skönt med hemmadag idag. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har jag ont i halsen så är det ju inte bra att träna. Och sen regnar det och det gör ju inte saken roligare. Skulle bara vilja att någon var hemma och pysslade om mig :)

Men sedan blir det fika med Karro, hoppas allt går över då! Sedan ska jag ju ha träningen på klubben så det är ju inte så kul om det regnar och jag har ont i halsen. Och efter det är det stafett som avslutning på Långö Runt! För halsont är ingen smärta jag kan älska och bara bita ihop. Feel the pain - love the pain, är bara sånt jag tänker på när jag tränar och det är jobbigt! För att pressa och plåga sig lite hårdare.

Måste nog plugga lite nu... så jag gör nått vettigt idag på min lediga dag!

Takida räddade träningen

Idag har var den jobbigaste dagen i skolan på hela veckan. Men tre lektioner, idrott, matte och religion. Värre än så blir det inte, haha! Så jävla skönt att inte läsa massa nu i trean. Lite jobbigt med håltimmarna dock. Men jag ska nog kunna hitta på nått då med. Så nu kanske man har lite mer tid till allt, ta körkort till exempel. Eller om jag får för mig att åka till Strömstad och ro lite.

Idag var det löpträning i Bastasjö. Usch hatar när jag får ont i magen när jag springer, den bara vrider sig och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tur att det gick över sen i alla fall så jag kunde fortsätta springa. Det var tack vare Takida som spelades på hög volym när jag sprang. Dom är så bra! Och jag och Emma ska se Takida på fredag, yeah! Måste boka biljetten NUUU!!

The game is over

Idag slutade de olympiska speln i Peking. Tja vad ska man säga om det? Det har varit mycket kul att följa allt på tv, men hade självklart varit roligare om det hade gått lite bättre för Sverige. Men det blev bara fem medaljer eller nått i den stilen. Jag väntade på ett guld, men det kom aldrig. Sussanna vet jag hade klarat av det. Men allt kan hända i idrott och tyvärr gick det lite snett för henne.

Men två som det gick riktigt bra för som imponerade om och om igen var, sprintern Usian Bolt och simmren Michael Phelps. Vilka GULD-KILLAR!  OS guld på allt dom ställde upp på och nya världsrekord. Båda två var helt överlägsna, ingen kunde stoppa dom!


                                                                     

Snacka om coola grabbar, de är OSLAGBARA!!
      

Grattis Emma!




Idag fyller denna söta flickan 17 år!

Grattis <3

Snart blir det tårtkalas!

Klassfest NV & SP!

Igår var det roddtävling på skolan, eller ja jag har inte så mycket att säga om den. För vi vann ju inte! Fast det var ändå inte det värsta. Utan det var att Ola Melin hade sagt åt oss att vända åt andra hållet denna gången. Vänd åt vänster sa han tydligt och det gick såklart sämre. Men han vågade inte erkänna att han hade sagt det. Men det var ju mest så skoj, men är man tävlingsmänniska blir man ofta irreterad.

Men kvällen gjorde allt mycket bättre. Det var klassfest för treorna hemma hos Kajsa i Nättraby. Vi grillade, spelade kubb, pratde och dansade ute i trädgården. Vilka trevliga människor. Och jag känner på mig att trean kommer bli så rolig med massa 18 års fester och sen student firanden.

Idag har vi varit lediga och jag har inte gjort allt för mycket. Jag fastnar lätt framför OS sändningarna på tv. Sen har hela dagen gått. Idag var det kanot, K1 1000m. Markus Oscarsson slutade på en 6.e plats. Trodde väl inte han skulle ta en medlaj, men jag vet att chansen fanns. Men han var ändå en bit efter de andra nu. Hoppas det går bättre för Anders Gustafsson imorgon.

Inte Sveriges OS!

OS började bra med två silver medaljer på cykel. Det var två medaljer som ingen hade räknat med. Sedan kom det även ett brons i tennis som också var en bragd prestation. Men efter det så gick det inte längre.. Brottaren Ara Abrahamian hade inte dommaren på sin sida och gick inte till final. Han skulle ju vunnit annars, men istället slängde han bronset åt helvete och blev diskad och avstängd. Thereses Ahlshammars baddräckt sprack innan start och höll på att missa loppet och kom ur fokus och missade finalen. Lassi Karonen blev febrig och förkyld efter semin och gjorde inte alls en lika bra final som vi visste att han kunde. Han slutade sist i finalen. Sussanna Kallur ramlade över första häcken i semin. Hon som hade haft bästa tid i försöket och var ett svenskt guldhopp. Stefan Holm rev ut sig på 2.36 och hamnade på en snörplig 4:e plats. Ingen rolig avslutning i karriären. Så det är inte alltid roligt eller lätt att vara idrottare. Jag hoppas ni kämpar vidare ändå - jag vet att allihopa kan!

Men alla tre kanotister är vidare i semi, får väl se hur långt det räcker. Såg bra ut för både Markus och Anders. Men Sofia imponerade inte jättemycket. Men allt kan hända! Jag håller på er!

Sommaren är över på riktigt

I fredgas var jag, Emma och Mika hembjudna på knytkalas hos Karro. Det var mycket trevligt, god mat och trevliga pratstunder. Nu får vi fortsätta att träffas lite oftare, vi är dåliga på det.

Igår var det DM i Jönköping hela dagen. Det var inte många lopp för min del eftersom det inte blev någon D18 klass. Men jag hjälpte våra H12 killar ut på vattnet och körde en gemensam uppvärmning. Småkillarna regerade i Jönköping, med 7/ 9 killar i finalen som var från Eskimå! Bra jobbat killar! För min del blev det något K2 lopp och stafett och det blev ett guld och några silver.

Idag har det regnat konstant och inte lite heller. Så det var inte jätteinspererande att paddla idag. Brukar vara ganska skönt att paddla i regn, men inte så här mycket och inte när det blåser samtidigt. För nu var man dyngsur innan man ens hade hunnit ge sig ut på vattnet. Det blev inte så långt pass, men vi var i alla fall ute och körde lite K4. Med Johan, Emma och Ola och det gick bra.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. En slapp söndag så att säga. Kollat lite på OS och sovit så skönt. Imorgon börjar skolan igen. Varför går alltid sommarloven så fort? Visst är jag nöjd med mitt sommarlov och så men det går alltid lika fort. Men på sätt och vis ska det bli kul att börja skolan igen. Komma tillbaka och träffa kompisarna och tillbaka till vanliga rutiner igen. Nu är det ju bara ett år kvar i skolan innan studenten! Och det kommer gå fort tills dess, I promise!

Latte med smak av kanel

Åhh vad gott det är och det är bara Wayne's som säljer så god latte i stan! Det har blivit en del sådanna där på sistone. Men man kan verkligen slå lös många timmar där. Umgås och prata, fika, äta, läsa tidningar, plugga, chatta eller bara mysa... fråga Emma och mig :)

De som jobbar där måste ju tro att jag och Emma inte har några andra vänner eftersom vi alltid går dit tillsammans ;)




Det finns inget bättre!

OS är i full gång!

Sista veckan på lovet och det verkar bli en mycket slapp vecka. Har inte så mycket planer men det kan vara ganska skönt det med. Har man inget att göra så finns det ju alltid OS att kolla på. Än så länge har Sverige tagit två medaljer. Två silver i cykel, lite förvånande. Gustav Larsson tog den senaste medeljen idag. Men än har det bara börjat, det är många finaler på gång.

Såg semifialen i rodd idag och Lassi "Monstret" Karonen vann sitt heat och har bästa tiden till finalen som går på lördag. Det kommer bli riktigt spännande att se. Tyvärr gick det inte lika bra för Frida Svensson men det var trots allt ett OS och då är det tufft!!

Hörde precis på tv att Frida fick plocka massa gräs från sin båt och därmde gick båten väldigt snett. Så hon har lämnat in en protest. Det känns inte som denna kommer gå igenom, men vad vet jag! Det är väldigt tråkiigt i alla fall.

Men gud vad häftigt att vara med på ett OS! Jag hoppas jag också får vara med om det, i kanot eller rodd.. eller något annat... men år 2012 eller 2016 kanske det är mig ni får se på tv.

Busunge



Bara för att min kusin är världens sötaste och har fyllt 5 år :)

En händelserik helg

I fredags åkte vi till Varberg för att köra en K2 tävling. Vi stannade i Ullared på vägen upp och handlade lite på Ge-kås. Där hittar man alltid massa saker. Köpte lite saker som är bra att ha.

K2 loppet med Danne gick helt okej. Det var många bra besättnigar med. Både Kungälv och Jönköping satsar hårt för att vinna cupen. Men de ska de fan inte få! Just nu ligger vår klubb tvåa.. men än är det inte avgjort :)

När vi kom hem var det inget lugn utan det var bara hem och hämta lite kläder. Sen blev det stan under kvällen. Träffade Linda och massa andra kompisar från skolan. Det var kul att se er igen! Men nu är det bara en vecka kvar tills skolan börjar börjar, sen träffas vi varje dag igen!

Var ganska trött på söndagen. Men självklart blev det träning för mig på morgonen i spöregnet. Men det var inte så många som var pigga på det tydligen. Tur att Gustaf dök upp i alla fall så jag hade någon att träna med! Åkte hem och åt och vilade lite innan jag åkte in till stan med Emma och Pelle och drack latte på Wayne's. Jag bara älskar deras latte med smak av kanel! Kommer bli många timmar där i höst och vinter. Kanske nya pluggstället ;)

Efter fikan var det dags att träna på loket. Vi körde Joels cirkelpass. Och det var riktigt svettigt och jobbigt! Men man kände sig duktig efteråt. Men hade knappt någon energi till nått. Men det blev trots allt lite matlagning på klubben med Emma och Pelle.

Du får komma hit oftare Pelle!


Varberg

Dagarna går fort nu och snart börjar skolan. Igår var det kalas för min kusin Alexander och sedan lite monopolspelande på klubben. Idag har jag packat och lagat pannkakor bara. Ska nämligen åka till Varberg idag. Tävlingsdags igen! Men jag kör bara K2 med Danne.

Påvägen upp ska vi åka förbi ullared så det blir mera shopping denna veckan. Har ju redan shoppat massa kläder i veckan. Men jag gillar att shoppa :) Men pengarna försvinner lätt!

Hm.. undra om jag har glömt att packa ner nått till helgen.. jag tror inte det. Annars brukar det lösa sig. Kommer ju hem imorgon kväll igen. Och då blir det nog att fira Linda och gå ut hoppas jag. Linda B fyller nämligen 18 år idag, GRATTIS till dig tjejen!

Saknar alla vänner från skolan nu! Men snart ses vi!



Sail och Winnerbäck

Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera. Det har bara inte blivit av, har haft annat att göra. Under hela helgen var det sailet med både de tyska vännerna och de från klubben. Lördagkvällen var mycket trevlig och lyckad!

Och visst var man lite trött dagen efter.. sov väl bara 3 - 3½ timme. Men orkade ändå träna på morgonen.. men jag sov några timmar på eftermiddagen.

Igår var det Lars Winnerbäck konsert. Var lite segstartat, men när han drog igång med Hugger i sten var det ett ordentligt drag längst fram vid scenen. Han har många fina låtar den där Lars. Och det verkade som han tyckte om att spela i Karlskrona. Han kom tillbaka tre gånger efter att ha lämnat scenen när alla ropade, EN GÅNG TILL, EN GÅNG TILL, och LASSE... LASSE...!! Jag hade blodsmak i munnen för att jag skrek så, men det var det värt!

Men nu har jag inte tid att skriva mer. Ska med bussen, måste rusa. Det är träning på programmet.


RSS 2.0