Säsongen är slut

I helgen körde jag min sista kanottävling för året. Rätt skönt måste jag säga. Det är jobbigt att ha allt för lång tävlingssäsong tycker jag. Hur som hellst har det varit en toppenbra säsong. Jag har verkligen utvecklats, presterat och haft roligt. För min egna del har det under sommaren blivit 14 SM medaljer och 3 NM medaljer!! Inte så illa va? :)

Nu i helgen var jag i Jönköping och tävlade. Det var regnigt och kallt och rätt dåligt med folk där. Men de flesta damseniorerna var där. Det gick mycket bra för mig. Slutade på en 7:e plats i A-finalen på 500m och en 5:e plats på 200m. Dock så gjorde jag illa min hand dagen innan tävlingsdagen och det blev ju inte bättre av att tävla så på söndagen stod jag över finalen...

Denna veckan blir det lite mindre träning men desto mer jobb. Har ju fått lite tider i receptionen på Lok & motion. Eller lite och lite, denna veckan jobbar jag varje kväll plus alla pass jag kör. Men jag tycker det är väldigt kul!

Men just nu ser jag mest fram emot en veckas semester i Barcelona. Hela familjen och Klimpen ska dit och kolla på när Jacob och Michaela kör maraton VM sen ska vi se Barcelona och ha det bra också! Efter det får höstens hårdträning dra igång lite mer... en sak som är bestämt är att det blir mer kanot och mindre rodd i alla fall!!




Det är Michaela som ska köra VM!
Jag ska heja och kramas för att hon är så dukitig!! :)


Kanot VM

Har lite bloggtorka just nu men tänkte skriva några rader ändå.
I helgen var det kanot VM om ni missade det. Anders Gustafsson lyckades ta VM guld på K1 500m! Det var riktigt häftigt att se, vilket lopp, vilken kille alltså! Det var han verkligen värd! Sofia körde också väldigt bra och tog en brons medalj på K1 1000m. Tråkigt bara att deras kanoter gick sönder på vägen hem....

Någon lyckades köra in i släpet på autobahn och kanoter för ca 1,5 miljoner kroner gick åt helvete!





Riktigt cool kille som tar VM GULD - Anders Gustafsson





Alla kanoter förstörda! :(


Tillbaka på bloggen

Ni kanske tror att jag inte lever längre men det gör jag. Har bara haft fullt upp med aktiviteter sedan efter SM. Vi hade uppladdning inför NM i Göteborg och förra helgen gick NM i Norge. Alla Eskimåtjer blev uttagna att köra men tyvärr blev Michaela sjuk och inga andra länder vågade sätlla upp och möta oss i K4 ändå.

Jag tog i alla fall ett silver och ett brons med Kim på K2 200m och 500m. Samt borns tillsammans med Ilona på K2 5000m. Så jag är nöjd med insatsen.

Denna helgen har jag varit i Malmö och myst med kanottjejer från hela Sverige. Tanken var att samla ihop hela team Malte som var i Australien tillsammans 2006. Alla kunde tyvärr inte komma men jag är glad att jag fick träffa de som kunde. De var en mycket trevlig helg.

Nu får det vara nog för denna gång.
Godnatt

RSS 2.0