Jag trodde jag skulle dö..

..på självaste julaftonsmorgonen och allt. Jag hade ju lovat pappa och mig själv att köra ett max lopp på roddmaskinen innan årets slut. Så jag gjorde det igår efter att jag hade laddat med en julfrukost och pysslat lite. Det var 2000m max som gällde så snabbt som möjligt. Det spelades Takida så hela huset vibrerade och alla i familjen stod och skrek på mig! Kööör, Kom igen Cissi!!

Det var nått så fruktansvärt jobbigt. Har nog aldrig tagit ut mig så hårt och blivit så trött. Jag låg helt utslagen på golvet i säkert 30 min och kunde knappt stå på benen. Jag ville spy, men det gick inte.. Det bara snurrade i huvudet och ja fy fan vad äckligt. Och så kände jag lukten av Janssons i huset och mådde bara ännu mer illa med tanken på julmat!

Ni kanske är nyfikna på resultatet förresten. Jag körde på 7.08.9 vilket är ungefär 4:e bästa tiden av alla senior damer i Svergie. Så riktigt bra reslutat och coachen Åsa blev också glad.

Men jag vill inte se en roddmaskin på ett tag. Jobbigt att vi har en stående i vardagsrummet då..

Men nu hinner jag inte blogga mer för jag ska iväg på släktträff! Och spela lite spel :)

Nu är det jul igen!

Fattar inte varför alla människor är ute i sista minuten och köper julklappar.. men det är alltid lika dant. Själv hade jag fixat klart det för ett tag sedan men ändå gick jag på stan bland allt stressnade folk. Usch. Men det var bara för att jag var och gymmade och sedan käkade lunch.

NU är det bara 15 min kvar till julafton! Det känns sjukt. Det var ju nyss sommar..

Undra vad som händer på juldagen, om det bli någon utgång? Kommer ju vara sjukt mcyket folk ute och man bör väl köpa biljett då isfall. Vad ska du göra? Och man är ju för ung för att komma in på Statt, det var ju bara tur att jag och Emma kom in där i lördags. Men det var sjukt kul! Men jag är väl född 78 eller hur var det nu igen? Det var en gubbe som raggade på mig som trodde det iaf! Gubbjävel! Jävligt snygg för att vara 30år då tycker jag, haha! Han hoppades väl att jag var det. Men jag sa glatt nej jag är bara 18 år! Och han höll på att dö!

Ha en riktigt GOD JUL allihopa!

Vart är julstämmningen?

Det känns kostigt att det snart är jul. Att önska alla god jul känns på nått sätt fel. Jag brukar bara tänka, vadå god jul? Men det är ju faktist jul snart. Men jag tror vädret gör att det känns fel. Det har regnat och varit väldigt milt ute. Hade faktiskt varit mysigt med lite snö och minusgrader ute. Tur att man får se lite snö efter jul i alla fall. Då ska jag upp på skidläger i Bruksvallarna och därefter Tänndalen. Så det blir två läger på rad. Första med kanotgänget och det andra med roddgymnasiet. Jag ska träna riktigt hårt så jag är nöjd när jag går i mål i Mora senare i februari. Jag och Michela och hennes mamma kommer nämligen köra tjejvasan för tredje gången. Men denna gången i tävlingsklassen. De tyckte vi hade för bra tider nämligen. Så jag ska köra för OK Orion. Under två timmar är målet!

Om någon timme ska jag åka in till stan och fika med Tone på Waynes. Mycket mysigt tycker jag det ska bli! Annars har jag inte gjort så mycket speciellt idag. Varit hemma och städat och börjat packa till skidlägret. Ganska skönt att inte göra så mycket utan bara vara hemma och njuta av ledigheten.


Tänd ett ljus och låt det brinna

Sitter just nu och lyssnar på den fantastiska jullåten och äter frukost. Det är verkligen den bästa av dom alla!
Idag blir det ingen skola, nej nej. För nu har jag jullov, så underbart.

I onsdags var det 18 års middag hos Olivia och vid 12 slaget när hon äntligen blev 18 år gick vi ut och firade ännu mer. Massa dans och massa kul, med både skratt och tårar. Ja vissa kunde ju inte sluta tänka på stundenten och att vi faktiskt ska skiljas åt då. Och när man tänker på det extra mycket så är det faktiskt väldigt sorgligt. Att lämna alla underbara människor som man har träffat varje dag i skolan. Därför får vi se till att hålla ihop.

Igår var det massa lekar och tävlingar i skolan och lite fika. Det var hippe och julavslutning. Och vi tog farväl av vår kära Lasse och gav honom en gåva från NV3. Och jag eldade upp julbocken som tradition på skolan. Sedan åt jag lunch med Emelie och Hanna och efter det spenderade vi några timmar på stan och avslutade med en fika. Och jag fick även min första julklapp av Emelie och jag kunde inte låta bli att öppna den när jag kom hem. Och jag blev såå glad! Alla fina ord du skriver om mig gör mig rörd. Du ska veta vad mycket du betyder för mig, därför kommer jag aldrig lämna dig! Puss och kram till dig <3

Nu ska jag snart och gymma och köpa den sista julklappen!



Tone här ser du att jag brände bocken. Drog till med en pose också ;)

She's got panic!

Då var det dags att övningsköra igen.  Det gäller ju att passa på under helgerna när man har tid och det är ljust ute så igår var jag och mamma ute för andra gången. Sist gick det ju som en dans på parkeringen så denna gången tänkte vi köra ut på lite mindre vägar. Och mindre vägar blev det kan jag säga. Jag körde bort mot Allatorp och sen på en ännu mindre väg mot Rödeby. Det kändes inte som det gick att möta en bil på den vägen.. och mamma klagade på att jag höll långt till höger. Men så farligt tror jag inte det var.

Sen kom vi till en liten backe... och det började gå lite fort.
- Jag bara rullar nu sa jag och släppte gasen.
- Ahhh stanna! Bromsa! Stanna bilen nu Cissi, jag vill inte!

Ja man kan säga att mamma fick lite panik för att det gick fort i backen. Men så fort gick det inte. Så jag fattar inte vad hon fick panik om. Det slutade med att jag fick lugna ner henne och förklara vad jag gjorde. Men det var inget bra val att köra där. Men vi hittade lite bättre vägar som inte var så slingriga och backiga. Och då var det lugnt och var uppe i 3an.

Nästa gång får jag nog köra med pappa!


Muskelknuttar i Göteborg

Vilken trevlig helg det har varit. Ola och Anna hämtade mig tidigt på lördagmorgonen sen åkte vi till Göteborg, hämtade Joel i Halmstad på vägen upp också. Vi åkte dit för att gå på fitnsessfestivalen. Men innan vi kliver in på mässan får jag ett samtal från Amy på Lok och Motion (gymmet hemma). Hon hade ringt tidigare under veckan men hade aldrig fått tag på mig. Men nu äntligen fick hon tag på mig.

- Hon sa jag kanske har en konstig fråga, men har du suttit på spinninginstruktör cykeln här?
- Eh, ja det har väl hänt sa jag och undrade vad hon ville. Hade jag förstört den?
- Okej för vi har ont om spinninginstruktörer här och undrar om du är intresserad?

Och självklart var jag det, träna och samtidigt tjäna pengar är ju bra. Så nu ska jag bli spinningproffs och köra 4 pass i vecan för marinen och brandmännen ;) Kul att hon bara ringde och frågade just mig sådär bara. Så jag ska utbildas där sen är det bara att börja typ.

Sen ägnade jag en hel dag på en stor mässa bland massa gymmänniskor och muskelknuttar. Massa kosttillskott, kläder och annat kul fanns det också. Men det var nog roligast att kolla på de stora killarna på body buildning tävlingen.

Eller nej roligast av allt var kvällen eller natten. Jag träffade Kim, en tjej från Kungälv. Sen gick hela gänget ut och käkade. Och lite senare gick vi ut och dansade på en krog. Satan vad kul det var! Jag och Kim ägde dansgolvet. Det får vi göra om en annan gång. Jacob var också med förresten. Och helt plötsligt var vi fyra som bodde i ett litet dubbelrum på hotellet, Kim och jacob våldgästade mitt och Joels rum. Och det blev mycket skitsnack när vi kom hem, med andra ord få timmars sömn. Men det var det värt!




Ja trots att han har muskler så var han väldigt vig ;) Häftig kille!

RSS 2.0