Shopping i Kalmar

Idag var det shopping i Kalmar hela dagen med trevliga tjejer. Emelie hämtade mig på morgonen sedan körde vi dit. Gick runt i affärer och gick och åt lunch och fikade. Mycket mysigt måste jag säga! Det är alltid roligare att shoppa i andra städer. Hittade faktiskt en kjol, så den tänkte jag nog ha imorgon när jag ska gå ut och äta med tjejerna. Hittade även en liten handväska. Så nu kan jag ha koll på mina egna saker när jag är ute ;) Köpte även att guldigt ljusfat. Så nu ska jag bara köpa lite nya ljus för det behövs i höstmörkret.

Tack för en trevlig dag tjejer, ser fram emot imorgon också :)

Vi måste träffas oftare!



Tack för en trevlig helg med dig :) Miss you honey!


En helg med Karin!

I fredags var det Halloween firande på skolan och självklart var jag utklädd. Fast jag funderade på om jag verkligen orkade lägga ner massa tid på det. Men jag tänkte att det skulle vara kul eftersom det är ett firande på skolan och sen att man kunde vinna priser. Jag gick ju verkligen in för tävlingen, tävlingsmänniska som jag är!

På eftermiddagen kom Karin, så mysigt att träffa henne. Vi åkte in till stan och kollade lite  och tog en latte på Waynes och snackade massa skit sedan hem och åt god mat och kollade på Idol.

På lördagen var det träning på morgonen, men Karin åkte båt med pappa. Sedan var det hem och äta och ladda för kvällen. Först var det spännande pokerkväll på klubben. Riktigt mycket folk som var där och spelade. Gick helt okej för mig men jag hade lite oflyt. Först fick jag bara dåliga kort och sedan rånade Ola mig på sin jävla stege han fick på sista kortet när jag satt på triss i Ess! Usch då blir man inte glad. Men kvällen blev lyckad för det med utgång i stan :) Tappade dock bort mina vänner men det löste ju sig ändå som tur väl var. Det gick ju hem utan jacka, mobil och pengar men det var jävligt kallt!

På söndagen var jag först tränare på morgonen. Sedan åkte jag, mamma, Karin och Emma till Kosta Outlet. Jag hittade ganska mycket bra och fina träningskläder. Det behövs ju alltid, trots att jag har hur mycket som hellst. Hittade även ett vackert berlock armband. Efter det blev det en lugn kväll hemma med Karin. Och idag åkte hon hem igen.

Själv har jag hunnit träna två pass och tagit en latte på Waynes. En bra höstlovsdag! Och imorgon bär det av till Kalmar med Emelie och Hanna och några andra tjejer. Det ska bli kul :)

Vi hörs!

"Du kan ju inte få stryk av en tjej" ;)

Vilken härlig dag jag har haft. Sovmogron sen en kort stund i skolan, hade mössprovning idag. Åhh tänk snart tar vi studenten, vad kul det ska bli. Tiden tills dess kommer gå fort tror jag. Efter mössprivningen fick vi skynda oss iväg till Johannieshus för en ridlektion med Elina. Det var grymt kul. Jag fick stallets högsta häst och jag galopperade med henne. Det var en härlig känsla, även om det var läskigt på samma gång.

Under kvällen var det roddmaskins-tävling på Loket. Självklart var jag på plats. Jag var dock enda tjejen. Ingen annan som vågade ställa upp. Men jag köttade mot killarna och var bara två tiondelar efter vinnaren! TVÅ TIONDELAR. Ja det är inte mycket, känns lite surt. Men var såklart bra ändå. Körde på 1.28.2min så det är en mycket bra tid! Och det var vår skol-vaktmästare Magnus som vann. Han är jävligt cool och bitig kille så jag klarar nog den förlusten trots allt. Jag var ju ändå bsäta dam och vann därmed 5-klipp-kort på solning. Så nu ska jag bli brun :)

Imorgon är det sista dagen i skolan innan lovet och imorgon kommer Karin :) Och så ska vi ha Halloween-friande på skolan. Och jag ska klä ut mig. Ni får se bilder sen!

Ett prov kvar!

Har pluggat biologi nästan hela kvällen, segt som fan. Men vad gör man inte, har ju prov imorgon! Och jag känner att jag måste göra bra ifrån mig. Det handlar om cellbiologi och jag tycker denna delen är mindre rolig, jag längtar till fysologin istället. Jag hoppas jag får prata och skriva om vår rörelseapparat då. Känner att det är min grej!

Fick reda på att jag skulle ha detta provet i lördags, så det kom lite som en chock och jag har väl inte hunnit öva jättemycket. Så vi får väl se hur det går. Det ska bli skönt att ha det gjort i alla fall. För det är sista provet innan lovet :)

Måste bara kolla igeom papprerna en sista gång innan jag somnar..

Vaxholmare?

En bra dag med två bra träningspass, roddmaskin på morgonen och paddling på eftermiddagen. Och vet du vad jag läste på gymmet i morse, att det ska vara roddtävling där på torsdag kväll. 500m lopp i både dam och herrklass och självklart måste jag köra! Får väl se vilka stjärnor som ställer upp eller om man kan ta hem det lekande lätt ;)

Annars har jag avklarat ett av mina prov denna veckan och det gick bra. Imorgon har vi redovisning i religionen och på onsdag är det biologiprov. Sen är det typ loov!!

En annan sak jag funderar på så här i min lilla plugg-paus är vilken roddklubb jag ska börja tävla för. Just nu lutar det åt Vaxholm, Carro har nästan övertalat mig tror jag :) Det vore jättekul att köra med henne! Men än behöver jag ju inte bestämma mig.

Åter till pluggandet!


Step up 2



Har precis kollar på Step up 2, grymt bra dansare!

Tänk om man var en av dom..
yeah ;)

Tiden framöver...

Nu går tiden fort och det är mycket planerade saker i min kalender. Det är bara en vecka kvar i skolan sen är det höstlov! Och på fredag kommer lilla Karin på besök, mycket trevligt. Pelle kommer även hem snart. På lördag blir det pokerkväll med gänget på klubben. Denna gången ska jag vinna, ska öva på mitt pokerface i veckan!

Sedan är det lov med massa träning och annat skoj hoppas jag. Har pratat lite löst om att åka till Kalmar med Emelie och Hanna typ, kanske gå ut en kväll också. Jag hoppas det blir av! Sen kommer Jacob och Erik hem i slutet av veckan och det blir träningsläger från torsdag-söndag. Men lite annat skoj också!

Sen är det bara en vecka ungefär till det bär av till lite varmare breddgrader. Då åker jag till Portugal på träningsläger men klubben. Och så åker ju Kim med :) Det kommer bli riktigt bra tror jag!

Det är skönt att ha sånna här guld stunder att se fram emot, det behövs nu när det är lite segt i skolan och vädret kan vara tråkigt. Men det är bara att kämpa på, tiden går fort!

Dags att plugga lite så jag klarar veckan innan lovet!

Hemma från Strömstad

De sista dagarna i Stömstad var bra. Underbart höstväder och bra träning och det gick bättre och bättre med roddandet. Och jag lärde känna gänget i Strömstad bättre och bättre, trevligt folk! Och det är tur att facebook finns så man kan hitta dom där och fortsätta hålla kontakten.

Idag åkte jag tåget hem igen. Resan gick bra men jag trodde jag skulle missa tåget i Göteborg eftersom bussen dit var försenad pga bilköer. Men jag hann som tur väl va! Annars hade jag fått sitta och häcka på stationen ett bra tag.. och köpa en ny biljett också.

Just nu känner jag mig väldigt trött bara, trött efter veckan och resan. Så jag orkar inte skriva mer idag. Tänkte bara se vem som åker ut ur idol. Sen ska jag soovaa :)

Godnatt!


Fy vad äckligt!

Klockan ringde 4.50 och jag var tvungen att masa mig upp strax efter kl 5.00. Det är verkligen tidigt, fattar inte varför man gör det frivilligt. Men det stod i alla fall simning på schemat. Men när jag sitter och äter frukost ringer Bernt och berättar att någon har bajsat i simhallen så vi kunde inte vara där. Usch säger jag bara. Men det blev gym kl 7.00 istället, men jag hann ju sova en liten stund till innan dess. Sedan hem och äta lite mer frukost och därefter en roddtur med Bernt. Och det gick mycket bra faktiskt.

Nu har jag varit och ätit lunch med tränarna och väntar på att Krister ska komma från Kungälv. Han var ju tvungen att åka dit och köpa en takräcke för att vi ska få roddbåten med oss hem. Han borde komma nu..

Men i eftermiddag hade jag inte tänkt träna, måste hinna plugga lite också.


Ha det bra!


Roddaren Velin

Jag är på plats i Strömstad och tränar för fullt och det går mycket bra. Igår fick jag kolla på lite teknik och testa själv på vattnet vid bryggan. Och sedan körde vi lite roddmaskin och gym på kvällen. Och idag har det blivit en tuff träningsdag med tre pass. Terränglöpning i 60min i morse, rodd med Bernt i 1,5 timme och sen rodd/cykel i 60min på eftermiddagen. Så man är allt lite trött nu och jag tror jag behöver fylla på energiförådet lite om jag ska orka simma imon kl 6.00. Usch det låter jobbigt bara jag tänker på det, men det ska nog gå bra.

Jag trivs i alla fall här och det går mycket bra. De tycker jag är duktig och ser mina kapaciteter! Så kanske är det roddare jag blir trots allt. Har tom blivit paxad av en tjej att börja i hennes klubb så vi kan tävla tillsammans ;) haha!

Vi hörs senare, kram!


 




Strömstad, efter en bra helg hemma

Igår blev det ett långt paddelpass i K4:a med Joel, Gustaf och Emma. Det var kul att köra lite K4 igen. Men det var ganska jobbigt att det skulle blåsa och skvätta så jävla mycket vatten i 2 långa mil. Sen var det bara hem och äta och ladda inför kvällen. Det blev utgång med underbara galärenmänniskor och kanotvännerna! Nu har jag och Tone äntligen varit ute och dansat loss tillsammans :) Det får vi göra om!

Idag hade jag träningen på morgonen. Sedan har jag bara ägnat dagen åt att packa och ta det lugnt. Var ganska trött med bara 4,5 timmars nattsömn så jag fick sova lite på dagen. Men jag hann med att springa en liten sväng också under eftermiddagen.

Imorgon åker jag till Strömstad för ett besök på roddgymnasiet. Det ska bli mycket spännande och roligt. Får se vad som händer och hur det slutar! Jag hoppas jag har tillgång till internet där så jag kan berätta hur det är och sköta plugget.

Annars får ni ha det så bra tills jag kommer hem, på fredagkväll!

Galären 10 år!

Igår var det jubleumsfest för skolan med massa musik och annat kul. Amanda Jensen var på plats och sjöng för oss. Det kändes lite häftigt att skolan hade ordnat en sån stor fest. Det är nog inte många skolor som får vara med om något sådant. Det är därför man han valt Galären : )

Tänk att jag snart har gått sex år på denna skolan. Vad tiden går fort men jag har varit med om mycket roliga saker. Och träffat massor med underbara kompisar och härliga lärare. Jag är nöjd med mitt val och tiden här!

Efter jubleumsfesten gick hela gänget till Nivå. Umgicks och hade väldigt mysigt, alltid lika trevligt. Kul att träffa på Tone också. Det händer ju tyvärr inte så ofta längre. Vi som har sagt att vi ska gå ut nån gång och fira varandra eftersom vi fyller år samma dag. Men inte har det blivit av. Och vi fyller ändå den 16 januari. Ganska illa! Men på lördag är det bestämt att det blir fest och dans med henne : )


She's the man!

Jag klarade roddpasset mycket bra. Det kändes ju i benen och rumpan men inte lika farligt som jag trodde. Så jag rodde näsan 20km. Och det är inte dåligt tycker jag. Men tiden hade inte gått så fort utan filmen, She's the man :) Den är så rolig och bra. Och jag kan ju den nästan utantill så det var ju inte svårt att hänga med samtidigt som jag rodde. Så det blir roliga och lättsamma filmer när jag ror varje söndag.

Sommaren, helgen, dagen gick för fort. Ja tiden går för fort helt enkelt. Ibland önskar man att man kunde åka tillbaka i tiden..


If I could turn back time - Cher



Regn och rusk!

Jag gillar verkligen inte denna årstiden. Det är så tråkigt väder ute, bara regnar och blåser. Så idag blev det MAQ träning inomhus istället för paddling. Jag känner nästan att jag skulle kunna gå i ide nu några månader om det är så här. Eller åka till värmen. Jag längtar efter sol och värme, jag vill åka till Portugal nu :)

Måste försöka plugga lite idag. Sen har jag ju ett långt roddmaskinpass som jag ska genomföra. Tror jag flyttar in min roddmaskin och kör det framför tv:n. Jag ska ju trots allt ro 1,5 timme.

Så det är dags att vila och ladda inför passet. Tror jag ska sova en stund, det är så skönt här i sängen med duntäcke och allt. Får berätta sen hur det gick.

Wii

Det är den nya grejen som jag önskar mig i julklapp nu. Spelade det hemma hos Linda igår kväll. Det fanns många roliga spel. Allt från pingis, till skidor och yoga. Det var trevligt att träffas och umgås lite.

Innan jag var där var jag på middag hos kusinerna som har flyttat in på samma gata. Det var mycket fint och det bjöds på god mat!

Nu väntar en helg full med långa malande pass. Idag är det 20km paddling och senare på eftermiddagen långdistans löpning. Och imorgon långpass på roddmaskinen. Undra hur detta ska gå..

Dags att packa till träningen nu i alla fall.

Hörs senare!

Smyg alkis!

Det är en mycket lustig gubbe som kör bil ut till badplatsen på Långö för att rasta sin hund. Pappa såg honom en dag innan han gick en runda att han tog upp en flaska från bilen  msom han hade gömt under sätet och det liknade en brunaktig vätska, typ whisky. Vi har försökt undersöka om det återkommer, och ja det händer nog varje gång han ska rasta hunden. Han verkar kolla om någon ser honom också..

Men jag tycker det är hemskt att det sker. Att han KÖR BIL ut och dricker i smyg och sen KÖR hem igen. Och att allt ska ske i smyg. Får han inte dricka hemma? Har något hänt? Ja man kan ju undra varför han håller på så. Jag tycker han ska skaffa sig ett liv istället.

Akta er för den skumma gubben. Jag skulle inte vilja möta honom ensam.

RSS 2.0