Det går mot sitt slut

Jag har mindre och mindre kvar att göra i skolan.. idag gjorde jag matte C provet. Så nu har jag bara biologiprov, slutprov i specialidrott och matte D prov kvar. Men tänk vad skönt när det är över :)

I helgen lär jag ju få plugga biologi om jag ska lyckas. Men hur kul är det att plugga på helgen eller nu en fredagkväll? Inte alls vill jag påstå. Jag har ju lite annat för mig med. Efter skolan var jag på klubben och hjälpte en klass att paddla och nu har jag precis ätit middag hemma, vi har lite besök från Växjö. Imorgon ska jag hålla i träningen för de yngre på klubben sen tror jag att jag ska hjälpa Ola att flytta och på kvällen ska jag på grillkväll hos Srir som har fyllt 18 :) Det ska bli mysigt!

Vi hörs!

image18
Snart snart snart är det sommarlov!

Heldag på Långö

Vattnet låg som en spegel på morgonen och jag och Danne var ute och tränade. Vi passade på att träna innan alla skolklasser skulle komma som vi skulle ha hand om. Så det blev ganska tidigt pass, Danne tänkte ju inte komma först men jag tvingade ner honom så jag slapp bli ensam :) och det är ju alltid skönast att träna på morgonen även om det kan vara jobbigt att stiga upp.

Sedan rullade det in massa barn till Långö som skulle paddla. Det gick väl bra, men en del blir man rikigt trött på. Särskillt när de är så fruktansvärt värdelösa. Om man förklarar att de ska backa på höger sida, så paddlar de fram på vänser sida. Kan de inte höger och vänster ens?? Jag hoppas inte jag var lika dum och trög när jag börjadem paddla. Jag är glad att jag inte jobbar med massa barn hela dagarna, jag tror inte jag hade klarat det. men det verkade vara några som var intresserade av att börja kanotskolan så det var ju kul :) bara för att snygg-Joel håller i det, haha! Jag hade ju inte tvekat då!! Det var ju därför jag började, eller? :)


Smet bara iväg en liten stund från klubben idag. cyklade in till skolan för att ha en matte lektion. Lärde min sinussatssen, så det var nog bra att jag var där!

På eftermiddagen blev det gym för mig och Danne! Och nu är jag trött och solbränd efter en hel dag ute i sommarvärmen. Jag hoppas vädret håller i sig.

image17
Detta vara inte igår direkt. Sommaren 2003



Aldrig mer några engelska lektioner!

Yes, nu är det över :) Engelska är verkligen inte mitt favoritämne men idag gjorde jag klart nationella och är därmed klar med kursen. Det känns mycket bra att ha det över stökat. Så nu blir det inte några fler engelska lektioner för min del, kanske på högskolan iförsig. Annars får man ta och lära sig lite i Australien, för dit är det ju bestämt att jag ska ;) Kim och jag ska ju lära oss att surfa, haha!

Kom på att svenskan också är över nu. Gjorde mitt sista prov idag, för jag tror itne jag fick MVG!! Hade jag fått det hade jag haft chans att kompletera. Men nu blir det väl ett starkt VG istället... för det är ju kul menar jag.. nej inte så men det är väl ändå bra! Ska inte klaga, är ganska nöjd med mina betyg.

Så imorgon är det inga lektioner alls :) Sköööönt!! Men jag ska jobba hela dagen, eller ska lära massa barn att paddla ute på klubben. Men innan det ska jag träna med Joel på morgonen!

Sleep tight /Cissi


Pluggande ute i solen

Imorse var det träning, men det var mest jag och Emma där och ingen av oss var sugen på att köra tre mil. Jag hade ju fått köra själv och det ville jag inte. Var inte sugen på att köra så hårt över huvudtaget. Så vi tränade med de yngre killarna. Jag körde K2 med lilla Gustav, vilken skånsk stjärna säger jag bara! Det gick bra trots att vi var lite framtunga och kanoten svängde lite som den ville.

Sen var det dags att plugga.. ligger ute i solen och pluggar faktiskt, mycket skönt. Men man får lite nackspärr när man ligger på mage och solar samtidigt som man läser och skriver på datorn. Jag har försökt plugga på den svenska språkhistorian. Har prov imorgon och jag måste få MVG om jag ska ha chans att få det i slutbetyg men jag vet inte riktigt om jag pallar kämpa så mycket. Men nu dör snart batteriet så jag får väl bege mig  in..

Idag är det förresten morsdag och mamma har faktiskt fått en fin tröja som hon blev mycket glad över. Du betyder mycket för mig mamma <3

Vi hörs!!

Lördag

Tröttnade på bloggen så jag bad Ola hjälpa mig och fixa den, även om inte det är det lättaste! Han kräver en del den där Ola, haha! Men vem gör inte det..

Nu känns min blogg lite mer somrig och det är väl passande, för det är ju snart sommarlov. Längtar såå mycket! Tänk vad härligt att bara paddla och mysa hela dagarna. Jag kommer bo ute på Långö nästan!

Idag har jag paddlat på förmiddagen, långt och jobbigt pass. Men ändå ett roligt sådant. Sedan har jag varit hemma och pysslat lite och bakat en kladdkaka! Kunde inte motstå!

Sen tittar nog Emma förbi, då blir det kladdkaka och Eurovison song contest! Undra hur det går för Charlotte ikväll, det finns nog bättre låtar än så.. hoppas jag i alla fall! Men man vill väl ändå att det ska gå bra för Sverige.

/Cissi

Sommar är det bästa som finns!

Godkväll allihopa, det inte riktigt vad jag ska skriva, men jag ville ändå skriva något.
Det finns väl inte så mycket att säga om dagen, har varit hemma och tagit det ganska lugnt och pluggat lite och sedan paddlade jag på eftermiddagen. Men just nu tänker jag bara på en sak och det är SOMMARLOV!
Jag hoppas det blir ett bra sommarlov med soliga dagar och härliga kvällar. Det kommer bli mycket paddling under sommaren som vanligt. Det som är inbokat just nu är:

Kanotskolan 16-18 juni och 22-25 juni
Då är det även SM läger hemma!
SM i Lilla Edet 30 juni-5 juli
NM 1-2 augusti Finland (om inte något går snett)
Lars Winnerbäck 6 augusti (måste bara boka biljetter)
Sen hoppas jag på lite mysiga dagar och kvällar med kompisarna

Sen får vi se om det bil EM eller inte, jag hoppas på det bästa och tränar hårt här hemma!


image16


Vad ska jag göra?

Det är inte altid lätt att veta vad man vill göra med livet. Jag funderar så det knakar om jag vill åka upp till roddgymnasiet under hösten. Det är ju bara ett år och det skulle säkert bli ett roligt år. Jag skulle ju ändå gå kvar i skolan här hemma men plugga lite mer på distans så jag kan vara där två veckor då och då eller nått.

Om det inte blir så tycker jag att alla vaxholmare ska flytta hem igen! Så vi blir många på träningarna igen och göra allt roligare. Jacob, Pelle och Erik kom hem igen!!

Men idag har det varit en ganska härlig dag, tränade kl 8 i morse med Joel. Det gäller ju att köra lite snabbhet med honom så vi vinner 200m i Lidköping. Det går åt rätt håll nytt fartrekord idag! Sen cyklade jag till skolan, var på några lektioner och skrev kemiprov, tror det gick bra! Jag hoppas det iaf! Sen var det paddling på kvällen igen.. och nu sitter jag hemma.

Borde kanske plugga. Men jag är inte alls sugen, är trött på det! Men nu är det inte så mycket kvar. Har avklarat en del under veckan iaf. Kämpa hela vägen Cissi!

Cissi

Mysig fredag

Så grymt skönt med fredag, veckan har verkligen gått fort! Vet inte vart tiden tar vägen, men den bara rusar iväg. Det känns både bra och dåligt. Det är ju skönt med sommarlov, men samtidigt har jag lite jag måste hinna med innan sommarlovet.

Idag slutade jag kl 12, eller skulle egentligen haft biologi avslutning efter lunch men det visste ju inte jag om och jag hade planerat annat. Så jag blev lite sur! Men jag gick ändå, de skulle ju ändå inte göra nått vettigt. Så jag gjorde som jag hade planerat. Gick och käkade lunch med en kompis, Karro. Sen efter lite tvekande och två kioskbesök gick vi till glassiären. Vi kunde nämligen inte bestämma oss vad vi ville ha för glass. Men insåg att glassiären är bäst. Ska det va så ska det va glassiären ;) Det var ju fler som hade handlat glass på glassiären idag, hehe! Visst är det gott med glass Emelie ;) Det är vi värda med allt slit i skolan!

Sedan blev det trevliga pratstunder på klipporna. Många gamla minnen vi pratade om, det var mycket kul! Vi måste träffas lite oftare det blir alldeles för sällan. I sommar får vi ta oss lite tid tillsammans.

image15


Trevlig kväll! Puss och kram

Håll ut, snart är det sommarlov!

Nu börjar det vara riktigt segt och jobbigt i skolan. Man är trött på allt pluggande och orkar inte lägga ner så mycket energi på allt i skolan. Men det börjar som sagt närma sig sitt slut och då är tvåan avklarad. Det jobbigaste året på gymnasiet sägs det vara. Skönt det, men innan dess har jag ju en hel del att göra. Har en lång lista på saker jag ska hinna med.

Nationellt prov engelska (hör och läsförståelse)
Nationellt prov svenska (muntligt)
Engelska grammatik prov
Kemi prov
Historia prov (första och andra världskriget)
Matte D prov
Matte C prov (kompletering, för att visa att jag ska få VG)
Specialidrott (slutprov på hela kursen)
Biologi prov (genetik, kompletering för att visa att jag ska få MVG)
Nationellt prov engelska (muntligt)
Körkortsteori tester på internet

Herregud, jag hoppas jag överlever detta!! Jag har nog inte förstått hur jobbigt det kommer bli, för denna veckan har varit ganska slapp :) Men imorgon har jag två av proven avklarade.

Jag vill ha sommarlov.. paddla, sola och bada och njuta av livet! Utan att tänka på massa annat! Och inte massa sommarjobb som alla tjatar om. Jag ska vara ledig hela sommaren. Eller ledig och ledig, kommer nästintill träna varje dag och resa en massa på tävlingar och sånt. Men det gillar jag bättre :)

/ Cissi Velin

Härliga dagar

Denna veckan har varit helt underbar och det beror bara på det vacka vädret som har varit :) Det har varit soligt och fint varje dag och jag blir såå glad då! Allt känns mycket lättare när det är vackert väder, solen ger mig enegri och det är lättare att gå upp på morgonen. Och självklart är det underbart att kunna paddla i bara linne! Har tränat på bra i veckan tycker jag. Det blev ett riktit bra K4 pass i måndags, så herr K4:an får se upp. Kanske petar dig annars Pelle ;) haha! Har även kört två pass K2 med Joel och vi paddlade inte heller så sakta tillsammans. Vi ska ju köra K2 mix i Örkelljunga på söndag så det gällde ju att vi testade lite.

Imorgon ska vi grilla med klassen på skolgården, det ska bli mysigt :) Sen vet jagh inte riktigt vad som händer. Är iaf hemma själv hela helgen. Det är inte så vanligt, det brukar alltid vara jag som är bortrest. Men nu orkade jag inte resa mer. Så det ska faktiskt bli skönt, blir ju trots allt en liten resa på söndag morgon.
 

image13
Jag älskar sommar och soliga dagar

RSS 2.0