Mysig fredag

Så grymt skönt med fredag, veckan har verkligen gått fort! Vet inte vart tiden tar vägen, men den bara rusar iväg. Det känns både bra och dåligt. Det är ju skönt med sommarlov, men samtidigt har jag lite jag måste hinna med innan sommarlovet.

Idag slutade jag kl 12, eller skulle egentligen haft biologi avslutning efter lunch men det visste ju inte jag om och jag hade planerat annat. Så jag blev lite sur! Men jag gick ändå, de skulle ju ändå inte göra nått vettigt. Så jag gjorde som jag hade planerat. Gick och käkade lunch med en kompis, Karro. Sen efter lite tvekande och två kioskbesök gick vi till glassiären. Vi kunde nämligen inte bestämma oss vad vi ville ha för glass. Men insåg att glassiären är bäst. Ska det va så ska det va glassiären ;) Det var ju fler som hade handlat glass på glassiären idag, hehe! Visst är det gott med glass Emelie ;) Det är vi värda med allt slit i skolan!

Sedan blev det trevliga pratstunder på klipporna. Många gamla minnen vi pratade om, det var mycket kul! Vi måste träffas lite oftare det blir alldeles för sällan. I sommar får vi ta oss lite tid tillsammans.

image15


Trevlig kväll! Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0