=(

Om en vecka är det roddmaskinstävling i Vaxholm. Det är min första tävling så det är klart det är lite nervöst eftersom det är nytt och så. Och jag vet inte om jag kommer få stöd från min käre far heller.. och visst känns det väldigt tråkigt. Det är alltid skönat att ha med honom när man tävlar. Hade varit lättare och skönare om vi kunde åka bil upp och Emma med kunde följa med. Men nu kanske jag måste kolla på buss, tåg eller flygbiljetter. Vill helst flyga men det är förbannat dyrt. Bara buss som är billigt ju och jag gillar inte bussresor! Emma har sagt att hon följer med ändå, men tiderna ska ju passa med... Hon ska ju till röngen innan vi åker med... Jobbiga problem bara för pappas herrmiddag är planerad samma helg! Klart jag vill att han ska gå. Men samtidigt vill jag ha honom på plats där jag är. Kan han inte klona sig?? Eller vad ska jag göra?? Jag är lite ledsen och fundersam över hur jag ska göra.. klart jag klarar mig, men det känns inte lika bra utan pappi!

Ska väl tänka på tråkigheter nu. Ska på piratfest om någon timme. Tone som har fyllt 20år :) Det ska bli kul, men det blir tidig kväll för min del. Hem till Emma och mysa och sova istället. Imorgon får vi se vad som händer. Vet att jag måste plugga lite till måndag i alla fall.

Ha en trevlig lördagkväll!


En välförtjänt sovmorgon

Igår hade jag fullt upp hela dagen och for hit och dit som yra höns. Först hade jag spinning och corepass för marinen kl 10. Efter jag hade duschat och bytt om och klätt på mig den fina och sköna eskimåtröjan skyndade jag mig till Kronan.

För där skulle jag stå och göra reklam för klubben och även Lok & Motion. Magen kurrade som bara den och Emma gick och köpte en kebabrulle medan vi satt där för någon annan lunch hann vi inte med.

Sedan var det dags för spinning igen. Men nu med brandmännen, de är alltid lika roliga. Emma var också med igår och satt där bak och fnissade ibland. Kul att du tyckte jag var duktig instruktör :)

Efter det var det bara att springa upp till Grand Gym och ta hand om killarna i klubben och deras träningspass. De var duktiga tycker jag. Det är ju en del av mit projektarbete att ha deras träning och jag tror det kan bli riktigt bra.

Efter gymmet var det snabbt ut till klubben för årsmöte. Det var lugnt och gick snabbt igår. Så det dröjde inte länge förrän det var prisutdelning. Ojojoj säger jag bara, jag fick de två mest prestigefyllda priserna och jag vart mycket glad :) Så jävla kul att vinna K2 priset över Jacob och Pelle. Men jag och Emma tog ju trots allt SM guld i sommras!

Så det blev en lång och intensiv dag igår så idag tog jag sovmorgon. Hade lite ont i huvudet när jag vaknade. Men nu har jag ätit massor med frukost, gröt, goda mackor med stekt ägg och juice så det känns lite bättre. Men inte helt bra. Jag har väl fortfarnade lite av förkyldningen kvar som gör mig tung i huvudet. Det är dags att klä på sig och ta bussen till skolan nu i alla fall. Har bara en lektion idag, specialidrott och vi ska gå den så kallade plattformen. Det handlar om ledareskap. Sedan ska jag ska på kronan en stund idag med. Innan mitt spinningpass på marinen.

Vi hörs!

DU gör mig LYCKLIG!

Det finns några människor som betyder extra mycket för mig och en av dessa är Emelie.
Hon är en jättehärlig tjej som jag snart har umgåtts med i tre år och snart tar vi studenten ihop och vår fantastiska resa tar slut. Men för det så får inte vårt förhållande ta slut. För av mig är du älskad.

Idag var jag ganska trött och det var lite segt att gå till skolan. Men självklart blir jag piggare av att bara se denna söta tjej med det vacka leendet. Och idag hade hon med sig en present till mig och då blir man extra glad. Men jag fick vänta med att öppna den. Men kunde inte hålla mig tills jag var hemma utan öppnade presenten efter träningen. Jag blev så glad att jag fick tårar i ögonen. Hon hade skrivit så fint om mig. Tänkte dela med mig lite av de vacka orden.

Cissi min älskade Cissi
Det vi har tillsammans är vänskap. Vänskap för mig innebär trygghet, omtanke när vardagen blir för svår och mycket roligt tillsammans. Du uppfyller alla krav en riktig vän ska ha. Vi behöver inte prata med varandra varje minut, varje timme eller varje dag för att förstå att vi är riktiga vänner. Det känns riktigt skönt att ha en vän som dig, du finns alldid där om jag behöver dig och det finns ingen annan människa på denna jord som är så omtänksam......

....och så fortsatte det fina brevet. Plus en söt tavla på Emelie och mig. Jag fick det som försenad 19 års present och jag tror nästan detta var min bästa present! Och det gjorde deffenitivt dagen mycket bättre!



Du är världens sötaste, Emelie!

Förkyldning och feber

Jag åkte upp till Nyköping torsdagen innan lovet för att åka vidare på skidläger med familjen Jonsson. Vi åkte till Björnrike på fredagen så jag hann med lite annat i Nyköping innan. Träning med KG, kalas för lillebror Martin, morgonspinning med Michaela och gym. Vi kom upp sent på fredagkvällen och på lördagen blev det vila för mig och Michaela, fixade skidorna och slappade mest. Men det gjorde inte mig i någon bättre form, för under natten drog jag på mig feber och vaknade med förkyldning och ont i halsen. Så typsikt när man är bortrest och på läger. Jag testede att gå ut i spåren, men jag kom inte många meter utan att jag trodde att jag skulle dö. Så in i sängen och vila. Och där stannade jag många dagar. Körde lite skidor på onsdagen. Då var det väldigt ansträngande för lungorna. Inte alls roligt inför lördagens tjejvasa. Tur att jag hade trevligt sällskap och mysiga dagar med familjen Jonsson ändå.

Tjejvasan gick ju inte som jag hade tänkt riktigt. Jag ville gärna slå tiden från förra året. Men nu var det omöjligt. Det var riktigt tugnt att köra så jag ska vara glad att jag orkade ta mig i mål. Trodde jag skulle dö efter redan 5km. Men jag fick sakta ner och kämpa på. Kunde ju inte bryta loppet, då är man dålig och det är inte jag :) Men alla körde saktare detta året, det var inge vidare bra före. Så jag får väl köra under 2 timmar ett annat år. Eller ge mig på den riktiga vasan? Men just nu känns det som jag inte vill åka skidor på ett tag! Jag är trött på det för tillfället! Vill ha sol och värme istället, inte slask och kyla som det är här hemma i alla fall. Fast jag måste ju erkänna att jag längtar grymt mycket att få åka till Trysil med skolan. Men då är det utför som gäller, och det är en annan sak :) Plus en massa trevliga människor att umgås med! Det är mindre än 5 veckor kvar tills vi åker nu.

Paddling = Känsla

Idag var jag ute och paddlade för första gången på ganska lång tid. Har inte blivit mycket alls sedan jag var i Portugal. Men det är ganska skönt med ett uppehåll från paddlingen och bara träna massa annat. För det har jag ju gjort, mycket skidor framförallt. Och snart blir det ännu mer med familjen Jonsson på sportlovet.

Det var i alla fall härligt att sätta sig i kanoten och paddla lite idag. Men trots att man har tagit miljontals paddeltag och suttit i kanoten flera tusentals timmar så känns det ändå konsigt efter 2 månaders uppehåll. Så det är verkligen känsla i sporten. Och det är verkligen inte samma känsla med paddelhandskar. Nej usch det tycker Cissi inte om. Så jag slet av mig dom efter några kilometer och det blev ännu skönare att paddla. Ju mer kläder du kan ta av dig desto skönare tror jag. Fast paddla naken är nog inte jätteskönt, haha ;) Men i sport-topp och korta tights en solig dag är underbart!

Nu ska jag vidare till gymmet, sen blir det tacobuffé hos Anna Holst!



SM 2008 - K1 200m

Vad ska jag bli när jag blir stor?

Igår var jag och Emelie hos vår syo-ledare. Vi ville nämligen få hjälp med högskolor och få tips om man ska göra efter gymnasiet. För nu vet jag inte alls hur det kommer se ut. Detta året känns på sätt och vis lite läskigt för jag vet inte vad som kommer hända eller vad jag tar vägen, men samtidigt är det spännande. För jag har nästintill bestämt mig för att inte plugga vidare direkt. Det känns som jag behöver en paus från skolan och träna och jobba lite. Kanske resa om det finns pengar till det. Men sen då? Hinner jag komma på vad det är jag vill göra på det där året?

Igår diskuterade vi mest idrottslärare, sjukgymnast, hälsopedagog och polis. Men jag vet ju inte om det är något av detta jag vill göra. Det finns ju en mängder med utbildningar och yrken. Emelies hälsopedagog intresserande sågade han totalt. För där framkom det inte vad man blev efter det. Så hon är nog inne på idrottslärare mest. Det har jag med varit men jag kanske inte vill göra det hela livet. Sen ska du ha ett skolämne till att undervisa i och vad sa det vara? Det enda jag vet just nu är att jag vill ha ett praktiskt yrke, jag klarar inte av att sitta still hela tiden. Sedan vill jag jobba med människor. Men det är många yrken som passar in på detta.

Vad tycker Du jag skulle passa som?

"Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här"


/ Cissi

Fullproppad kalender

Ja det händer saker hela tiden känns det som. Så om det är någon som vill träffa mig så får de planera in en tid i min kalnender. Men det har varit en bra vecka tycker jag. I tisdags fick jag till ett riktigt bra löppass, sprang 15km och cyklade 45min efter det och det kändes riktigt bra. Måste få till fler sådanna pass inför Göteborgsvarvet. Kan ju påpeka att jag knappt kunde resa mig morgonen där på, mina vader var riktigt stela efter detta och jag vill inte påstå att det är bättre. För dagen efter blev två spinningpass också ;)

Jag har även hunnit med att spela poker med mina vänner, varit hos tandläkaren och fikat med Emma. Och så har vi haft möte med balgruppen. Ser verkligen fram emot balen och studenten nu. Det är kul att vara med och fixa sådant tycker jag. Och nu är det bestämt att jag ska vara värdinna under kvällen också, tillsammans med Sebbe :) Vad tror ni om det?

Men nu är det nog dags för mig att sova. Godnatt.


RSS 2.0