Bronset som ska bli till guld!

SM är i full gång och fösta dagen är avklarad. Det slutade med en 4:e plats på K1 500m och en 3:e plats med Emma på K2 500m. Jag är nöjd med dagen och loppen. Men vi ska visa att vi kan bättre. Jag ser fram emot långloppet och morgondagen då det är 1000m! Då ska vi allt visa dom!!

Ni får veta mer imorgon... håll tummarna för Eskimå!

Imorgon åker vi

Nu görs de sista förberdelserna inför SM. Idag har vi packat alla kanoter på klubben och jag håller just på att packa klart allt hemma. Jag har även fått massage av Joel och så har jag hunnit med en fika på Waynes med Emma och Joel.

Jag är riktigt laddad för denna veckan, det ska bli kul!

Eskimå satsar hårt på årets kanot-SM!

reportage från tidningen: http://www.sydostran.se/index.66323---1.html





Cecilia Velin, Emma Möller och Joel Bolin ska plocka medaljer på SM!




Jag och Emma är laddade till tusen!


Pepp inför SM!

Nu börjar det dra ihop sig och snart börjar SM! Det ska bli kul och jag är riktigt laddad. Särskillt för K2 med Emma som jag vet kan gå riktigt bra, men vi får ju lite motstånd. Men det är bara att kötta, fullt ös medvetslös som vi brukar säga!

Hoppas vi kan få nått träningspass tillsammans innan vi åker.

På söndag åker vi och det ska bli kul :)



Trötta efter långloppet - år 2006!
Men i år ska det köttas ännu mera - jag suktar efter bra lopp och medaljer!

Lars Winnerbäck

Det har varit en mycket bra midsommar helg med träning och god mat och många skratt :) Igår var vi på klubben hela dagen. Tränade två pass och spelade volleyboll och på kvällen stannade vi kvar för att grilla med gänget. Det blev även lite kladdkaka och godis.

Idag har jag varit väldigt trött.. så det blev ingen träning för min del. Får träna imorgon istället. Men idag har det börjat en ny omgång med barn på kanotskolan. De var mycket duktiga tycker jag!

Nu har jag bokat biljett till Lars Winnerbäck, den 6 augusti på Stumholmen här hemma i Karlskrona. Det ska bli riktigt kul! Ta min hand, följ mig vi ska till Stumholmen ;)




Om du lämnade mig nu
jag skulle vakna mitt i natten 
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu





jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu
jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns
jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

Glad Midsommar!

Ville bara önska alla en riktigt glad midsommar!

Och för er som inte har hört det så finns det färska undersökningar på att polacker kliar sig på snoppen 30 gånger i timmer och sover med händerna innanför kalsongerna. Så tänk på det när du äter jordgubbar ;)


Måste gör mig midsommar fin nu, ska snart till mormor mor morfar!



Gammalt midsommar minne

Lövmarknad

Dagen innan midsommar och det är traditionell lövmarknad i Karlskrona. De säljer mest en massa skit men man kollar ju ändå alltid lite. Jag köper mest ätbara saker, men det blev inte mycket ändå. Nästa år blir det Nivå som gäller ;) starta samma tradition som pappa sa vi att vi skulle göra, haha! 

Jag har även hunnit med två träningspass i K4an och en lunch på 1344 med Tone. Det var trevligt att träffa henne innan hon for iväg till Norge över sommaren. Du är verkligen en härlig tjej du!!

Imorgon är det midsommar, känns lite konstigt men det är faktiskt sant. Hoppas inte det regnar som det brukar bara. det blir träning på förmiddagen sen midsommarfirande hemma hos mormor och morfar med kusinerna och Emma.

Men nu är jag jättetrött så jag tänkte faktiskt sova redan nu...




Sommarlov är härligt!

Ibland undrar man..

Det blir inget EM för min del. Bengt ringde igår och sa "att jag tyvärr inte blev uttagen men att jag hade kämpat bra". Jaha vad ska man säga.. blir bara så trött på ders sätt att vara, att de inte kan prata med oss tidigare och att det inte testas olika besättningar. Jag har ALDRIG fått en ärlig chans, de har ju redan bestämt sig för att inte jag ska vara med. Så jag tycker allt de gör lite konstiga uttaningar, speciellt när man slått vissa under tidigare tävlingar. Jaja, det är inget att göra nått åt. Men jag blir ganska trött på dessa jävla kanot landslag. Der känns som det har varit så här i två års tid nu, minst! Undra om det är så i alla landslag? Eller alla nationer? Antingen byter man nation eller sport ;)

Att det sedan spöregnade igår och jag inte fick igång båtmotorn när vi skulle hem från vår tur med kanotskolan gjorde inte saken bättre! Tur jag fick jälp från Joel, vi fixade ju det! Även om det kom några svordomar från min mun..

Men idag har det varit en bra dag. Tränade K2 med Emma på morgonen, sen blev det lunch och så bakade vi kladdkaka och sen kanotskola med massa vattenkrig :) Känndes verkligen som sommarlov idag.

Men nu är det fotboll, Sverige - Ryssland. Spännande att se! HEJA SVERIGE!!


Jag är inte bitter

Det har varit en bra helg i Norge. Det var uttagning för EM så alla de bästa var där. Jag är nöjd med alla mina lopp, gjorde verkligen mitt bästa och mer kan man ju inte göra. Loppen kändes bra och jag slog personligt rekord på alla distanser. Men det räckte väl tyvärr inte till en plats i K4:an på EM! För de verkar inte ta ut fler än fyra personer. Men men, jag känner att jag inte kan vara besviken på det jag har presterat i alla fall.

Jag är däremot besviken på alla svenska kaptener i kanotförbundet. Jag undrar om det är nån som kan prata med folk? Den enda var Lasse Svensson, han kanske inte är bäst på kanot men han kunde i alla fall prata med oss och vi hade kul tillsammans och det är mycket viktigare. Men nu finns det inte en jävel som säger nått. Man får inte reda på ett skit och de hälsar knappt. Jag tycker det är grymt dåligt. Det finns ingen glädje, så det är ju inte konstigt att folk slutar!

Tråkigt att de inte har insett hur bra Cissi Velin är på besättning också. De kommer ju inte få den bästa K4:an utan mig i båten. Men det är väl bara att träna vidare, det kommer ju fler mästerskap. Men kanske inom rodden istället ;) Så slipper man dessa personer som förstör för många!

Men nu är det träning fram till SM som gäller, det är ju bara två veckor kvar. Så ska jag ha hand om kanotskolan några dagar också.

Vi hörs!



Tomorrow

Då slutar jag skolan :) Som jag har längtat! Det kommer vara underbart att slippa skolan ett tag, men jag kommer sakna alla underbara männsikor. Få se till att träffas lite tycker jag. För jag har ju så gott om tid menar jag, haha! Ska i alla fall njuta under sommaren och ha roligt. Hoppas det blir fint väder också.

Efter morgondagens avslutning åker jag och pappa till Norge. Glöm inte hålla tummarna för mig! Jag vet att jag kan och i helgen ska jag plocka fram det! Det är jag som är störst, det är jag som är bäst!

Jag berättar hur det har gått när jag kommer hem.. 



 


Skolavslutning

Har varit på skolavslutning för Crille idag. Så vackert det var och det fick mig att tänka på när man själv slutade 9:an. Det var ganska sorgligt att lämna alla. Och tänk nästa år när man tar studenten och ska lämna alla i NV klassen och alla andra underbara människor, usch vad tråkigt! Men samtidigt längtar man till studenten :)

Jag slutar i alla fall skolan på fredag. Det blir betygsutdelning, lite uppträdande från alla klasserna och tårta. Sedan åker jag och pappa norr ut. Jag ska åka för att tävla i Norge. Min sista chans för att komma med till EM, så håll tummarna för mig!! Jag ska göra allt jag kan, och lite till ;)

Snart dags att sova kanske.. fast jag har ju ingen tid att passa imorgon bitti :)

Kram Cissi

Rena vinnare

I helgen var jag i Lidköping och tävlade och jag är mycket nöjd med helgen. Jag och Joel vann K2 200m utan några so m hellst problem. Så det blev 12 fina och värdefulla poäng till klubben och just nu leder vi K2 mix cupen. Jag hoppas verkligen vi tar hem detta. Jag gjorde även bra ifrån mig i K1 och slutade på en andra plats på 200m. Och därmed fick jag äran att dopingtestas. Fast så kul var det väl inte, men häftigt att ha gjort det. Det var ju inte så lätt att kissa precis efter ett lopp när man inte var det minsta kissnödig. Så jag fick sätta i mig två liter vatten sen gick det bra på andra försöket. Toaletten kunde ju gärna varit lite större, kändes verkligen som hon stod på mig. Så säger hon låssas inte om mig, bara slappna av. Men hur lätt var det då! Haha! Men svaret kommer inte förrän om 6 veckor, men det är klart jag inte är dopad! Men tänk vad hemskt om svaret ändå skulle vara positivt, nej usch den tanken vill jag inte ens tänkta, det skulle vara mardrömmen... men jag har ju blivit stor och stark på ett ärligt sätt :)

/Cissi




Nästan sommarlov



Idag skrev jag mitt sista prov, det var på matte D. Det är ingen lätt matte vill jag lova, men det kändes i alla fall som jag klarade det. Jag hoppas på det i alla fall. Men det var oerhört varmt i klassrummet och det kändes plågsamt att sitta där och skriva prov när man tittade ut över Karlskrona bästa utsikt över vattnet.

Jag orkade inte tänka på sista frågan, verkade ändå inte kunna den. Så jag lämnade in det och gick för att äta lunch med Anna i stan. Vi åt paj och sallads buffé på skafferiet, det var mycket gott :) Så dit får jag gå fler gånger.

Sedan dök Emma också upp. Vi alla hittade lite kläder på gina. Alltid lika kul med nya kläder och jag är helt galen i shorts. Köpte ett par till idag till min stora samling. Jag räknade och jag hade typ tretton par nu. Men det får man aldrig för mycket av ;)

Nu har jag precis kommit hem från klubben. Har packat kanoter, imorgon åker jag till Lidköping på tävling. Då ska jag och Joel kötta satan på 200m i K2!!

Vi hörs!


Snart är det över

Nu är det bara två prov kvar i skolan. Slutprov i specialidrott och matte D prov. Sen det över :) för några veckor i alla fall. Det börjar ju till hösten igen. Men då hoppas jag att jag är utvilad och fit for fight igen. För just nu känns det som det har gått lite utför, man har inte orkat lägga ner så mycket energi som har behövts för att få de högre betygen. Så jag missade mitt mvg i svenska, antagligen missade jag i biologi och matte C med. Jag fick i alla fall mvg i ledarskap B :) Jag har i alla fall klarat allt och snart är tvåan slut!!

Ska läsa lite specialidrott innan jag somnar, måste lyckas på det!

Sleep tight my friends

SOOOL!

Idag har det varit riktig sommarvärme! Och jag älskar det, även om det kan vara jobbigt varmt ibland. Men det är inte helt fel att paddla i bara sport-topp och spela beachvolleyboll i det härliga vädret. Solen och värmen ger mig enerig, man blir så mycket gladare när solen skiner.

Men man blir samtidigt ganska slö av en hel dag i solen. Försöker plugga biologi men har lyckats somna två gånger, en gång ute i solen och en gång i min säng. Det är så tråkigt! Jag har ingen lust att plugga längre. Funderar på att skita i det, men jag brukar ju inte ge upp så här precis innan mållinjen. Får väl göra ett försök imorgon och se om det räcker till ett mvg. Annars är det inte hela världen!

För allt jag vill ha när SOMMARLOV och SOLIGA DAGAR! Då mår jag som bäst!

Medaljhav!

Imorse läste pappa i tidningen om ett antal olika stipendium man kunde söka. Det var bland annat århundradets kvinnliga idrottare i Karlskrona. Tror ni jag har nått där o göra?

Jag har ju trots allt 111 medaljder från kanoten. Det är en del under de sju år jag har hållt på och paddla. 33 av mina medaljer är SM medaljer och av dom så har jag 10 guld! Jag har alltså blivit svensk mästare tio gånger. Jag minst första gången som igår. Det var 2003 i Hofors när jag vann långloppet som yngre ungdom. Jag och Linnea vann även K2 500m i ungdomsklassen. Förra året blev det SM guld med Karin på 200m i juniorklassen och det var en stor prestation.

Kanske blir det fler medaljer till min samling under sommaren :)

RSS 2.0