SM i Sundsvall

Jag har varken orkat eller hunnit plugga den senaste tiden. Jag har haft fullt upp med kanotträning, midsommar och kanotskola den senaste tiden. Ni kanske har sett mig i tidningen eller på löpsedeln i dagarna?

Imorgon åker jag till Nyköping med Emma för att träna samman det sista med systrarna Jonsson inför SM. Jag fattar inte riktigt att det redan är SM. Tiden har bara rusat iväg, det är läskigt vad fort det går. Men det ska bli riktigt kul att åka iväg med hela klubben på SM. Jag känner inga direkta krav eller press på mig själv utan ska bara åka dit och ha kul och köra mitt bästa som vanligt ;)

Vi hörs efter SM igen!



På löpsedeln i BLT, yeah ;)

Student 2009

Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig, dom är över nuuu!!
Studentdagen var helt underbar men som vanligt så gick allt så fort. Jag kan inte riktigt förstå att jag har tagit studenten, det är overkligt. Det är nog bara för att jag inte vill inse det själv. Jag vill inte bli vuxen än och jag vill inte lämna alla underbara vänner på skolan.

Sista degen med gänget började hos Siri på Långö, med champagnefrukost. Vi passade på att skriva i varandras mössor också. Jag fick mycket fina hälsningar av allihopa och de kommer nog vara kul att läsa om några år. Sedan gick vi vidare och tjoade och skrek. Det blev middag på Nivå för NV klassen och därefter en mysig båttur med hela gänget, alla lärare var också med. Det var dags att säga hejdå och hoppa i land. Det var väldigt jobbigt att lämna båten, det blev en och annan tår som föll. Men det försvann ganska fort igen, för helt plötsligt stod jag där med mängder av blommor runt halsen och alla nära och kära runt mig! Men det var inte riktigt slut än, vi åkte tuff tuff tåget genom stan och skrek av lycka! Sedan åkte alla hem för av fira med sina nära och kära. Jag firade allt ute ute på kanotklubben på Långö. Det bjöds på god mat och massa trevligheter. jag fick väldigt mycket fina presenter. Tack allihopa! 

Under natten kom många av stundeterna till mig på Långö och dansade natten lång!! Det var lätt den bästa studentfesten jag har varit med om!! Tack alla underbara människor som var där! Jag kommer aldrig glömma er och lova mig att det inte är över än. Vi måste träffas fler gånger trots att tiden på Galären är över...





Vad vore en bal på slottet?

Jo alldeles, alldeles UNDERBAR! Det finns knappt ord för hur nöjd jag är med balen och hur trevligt allt var. Det tråkiga var bara att tiden gick så fort. Kvällen började hemma hos mig, med lite bål och tilltugg tillsammans med trevliga människor. Sedan kom den vita, skinande limousinen hit till Lösen. Det var jag, Sebbe, Olivia, Svante, Siri och Martin som åkte en sväng. Det blev en tur upp till bryggareberget för att ta bilder sedan vidare ner mot stan. Fast tyvärr så regnade det en del när vi hoppade ut på torget. Så det var många som missade det.

Vi gick ner till sjöofficersmässen, åt god middag och lyssnade på fina tal. Eller jag lyssnade ju bara inte. Eftersom jag var värdinna läste jag och Sebastian en dikt tillsammans som handlade om  de tre åren ombord. Det delades ut priser och jag fick ett fint idrottspris, väldigt kul! Rebecca sjöng en vacker låt, fields of gold och jag började gråta. Jag kunde inte hålla mig, det var så vackert och jag tänkte på att det bara var en vecka kvar. Jag vill inte lämna alla underbara människor! Kvällen fortsatte med vals och därefter 60 tals disco! Vid 1 när det stängde var många ganska trötta. Jag, Siri och Martin tog en taxi hem. Och så var en underbar kväll tillsammans med alla underbara människor slut.



















RSS 2.0