Sportlovsvecka

Förra helgen hade jag min 18 års fest på klubben. Och det var såå mycket 80 tal, verkligen häftigt! Och jag är verkligen nöjd med kvällen och det verkar alla andra också vara eftersom det var det ända det pratades om igår i skolan... Alla roliga händelser under kvällen, och tja ni vet =) Det får vi göra om... På påsklovet tycker jag vi ska göra något, eftersom jag får besök av Michaela då och hon vill träffa alla mina kompisar!!

I måndags tog jag, Emma och Pelle flyget norrut.. Jag och Emma skulle på skidälger till Björnrike medan Pelle stannade på test och skidläger i Östersund. Vi hade en mycket bra vecka, med bra skidåkning. Kan ju inte bli annat än bra när man åker tillsammans med Michaela. Det var första gången för Emma, men hon fixade det utan problem.. riktigt imponerad måste jag säga =)

Sen var det dags för tjejvasan som är 30km.. Jag åkte ju förra året, men då gick det inte vidare bra.. men denna gången kände jag mig starkare och ville försöka komma under 2.30. Det var lite och fixa med innan start sen stod man där, pirrade lite i magen av både hunger och nervositet.. men jag tänkte det försvinner när jag börjar åka.. Det var 2 min kvar till start och då sätter de igång Cher - If I could turn back time på högsta volym. Vilka minnen jag fick från festen förra helgen och jag blev väldigt glad och laddad. Därför gick det så bra hela vägen. Kom i mål efter 2 timmar och 2 min! En förbätring med 48 min!!!!!! Det är inte illa, trodde klockan gick fel.. men nej så var det inte. Så målet är att komma under två timmar nästa år, men det kanske bli svårt. Beror ju ganska mycket på vädret, men det var ju inte helt optimalt nu heller, mestadels fejksnö!

Sen åkte vi till Nyköping och dagen därpå tog jag och Emma bussen hem. En lång bussresa som kändes kort med ett trevligt sällskap och mycket snack hela vägen!

Så nu är jag hemma och skolan har börjat igen.. är dags för mig att springa tll bussen nu!

Ha det bra!!


80's

Man blir såå glad av att lyssna på låtar från 80-talet! Och jag är såå laddad inför lördagens 80 tals fest =)
Nu har jag valt ut de bästa låtarna, så det kommer bli bra. Det ska verkligen bli kul att se alla utklädda och lyssna på gammal härlig musik och allt! Modet var ganka roligt, även om mycket av det har kommit tillbaka.  

Vad har jag annars gjort idag? Jo jag paddlade i morse och det gick jättebra! Det går fort fram och jag tycker det är kul att paddla nu igen. Tror det är bra med en idrott när man kan ha ett litet uppehåll och träna lite annat så man inte tappar suget. Det har varit en lugn och härlig lördag helt enkelt!


Nothing compares to you <3

Kanon start på veckan!

Har sån oerhör träningsvärk i mina ben, orkade knappt gå upp ur sängen i morse. Det är tillräckligt jobbigt att gå upp på morgonen när det är mörkt och kallt tänk er då hur det är när man är stel som en pinne i benen. Och inte nog med det, dagen började ju med löpning på skolan så nu är jag död!

Men jag har fått en riktig bra start på denna veckan tycler jag =)  Och det är nog inte så konstigt att man har träningsvärk i benen efter att ha kört knäböj i måndags, 4x2000m på roddmaskin i tisdags morse, löpning på kvällen och löpning i morse! Rodden var blande det värsta. Som Pelle sa man blir ju trött av att bara titta på den, så är det nästan! Men då får man tänka på det braiga ordspråket: Feel the pain - Love the pain!! Och det funkade ju bra. Sedan känns det bra att köra lite rodd innan Pelles och min roddtävling. Ska ge honom en match även om jag tror att dte blir svårt! Det är ju lixom Pelle vi snackar om =)

Och nu ikväll så var jag ute och paddlade och det var ett tag sedan sist. Men det har varit ganska skönt att haft ett uppehåll man är lixom inte så sugen när det är kallt och blåsigt ute. Men nu var det genast mycket roligare igen! Och det gick faktiskt väldigt bra för vara så fär tidigt i februari, har nog aldrig gått så bra då. Är inte ens ofta man kan paddla då!

Veckan kommer fortsätta med hård träning!

Funderar hur jag ska göra med vårläger? Det blir inget med klubben men jag skulle vilja åka någon stans, men vart? Kan ju inte åka själv heller! Hoppas det löser sig =)

Ha det bra!

Ensamhet

Ensamhet är nog något vi alla är rädda över. Jag är i alla fall en av dem som inte tycker inte om ordet. Många vet hur det känns att förlora någon nära person och det är oftast inget vi vill. Alla dör någon gång förr eller senare, men vissa gör det tidiage och andra senare. Min gamla mormor Vera blev 94 år gammal och idag var jag på hennes begravning. Jag hoppas hon får ett fortsatt fint liv i himmlen. Det är alltid tråkigt när personer dör, men hennes liv var trots allt väldigt långt.

Det är jobbigare när yngre personer dör. Fick höra häromdagen att Lasse Ferm hade gått bort och för mig är det helt oberipligt. Han var en mycket trevlig och engagerad förälder inom kanot sporten och hans två döttrar höll på att paddla. Jag är mycket ledsen över det som har hänt och lider med hans familj. Hoppas verkligen livet kan gå vidare men jag vet inte om jag hade klarat mig utan min pappa!! Han betyder massor för mig <3

Men det är fler som betyder mycket för mig. Självklart resten av min familj och mina släktingar och alla mina vänner. Utan vänner skulle livet vara jobbigt. Jag är glad att jag har er!

Emma du ska veta hur mycket du betyder för mig!! Hoppas alltid vi är vänner och kan stötta varanadra hela vägen. För du är en person jag verkligen inte vill förlora <3

Idag har det runnit många tårar ner för min kind.. jag vill inte gråta mer idag!

Älskar er alla, puss och kram

Ski(d)t skoj i Åre!

Man längtar flera månader efter vissa saker man ska göra och plötsligt är det över. Skidresan är redan slut, men det var en mycket bra vecka med skolan i Åre. Mycket skidåkning på de fina fjällen och även tre pass i längdspåret, och ett på gymmet. Jag kunde nämligen besöka gymmet gratis med mitt kort från Lok och Motion, så det var värt ett besök. Det låg ju en bit från våra stugor, men det var en snäll Sölvesborgare som skjutsade oss hem när vi tränat. Varför är inte folk så snälla här hemma? Det roliga var ju ändå att han och Tone kom frma till att de hade haft samma lärare när de var yngre, världen är banne mig liten!

När vi inte åkte skidor eller tränade så var vi mest i stugan och njöt av livet. Lagade massa god mat och badade bastu. Självklart blev det nakenbad ute i snön, haha! Hoppas ingen såg oss. Var bara Ola som önskade att han gjorde det ;)

En kväll ringde vi och beställde pizzor. Herregud, har aldrig skrattat så mycket när nån beställer pizza.
-"Ja, en platt pizza", "4 E om jag ska vara exakt"... Men 4 E finns ju inte, haha! Jag säger bara Hello Kitty ;)

Sista dagen besökte vi ett äventyrsbad efter en mil i längdspåret. Det var alldeles underbart där, efter några timmar där var man helt avslappnad. Jag och Tone har fortfarnade barnasinnet kvar så vi  tog några åk i den häftiga vattenrutchkanan sedan bastade och badade bubbelpool. Efter detta kunde man sova gott på tåget hem till Karlskrona.

Åre var verkligen ett toppenställe, men det hade inte varit lika bra utan det roliga sällskapet =)
Jag måste åka dig igen!!


RSS 2.0