Växtvärk is painful!

Jag hade ofta växtvärk när jag var yngre, i 8-13 års åldern ungefär eftersom jag växte så mycket då. Jag grät ofta på kvällarna för det gjorde så ont. Men nu har jag väl ändå slutat växa?! Tro det eller ej, jag har enorm växtvärk nu. Det är fruktansvärt jobbigt, vill bara kapa av benen och dö just nu. Antagligen beror min värk på att jag har jobbat mycket med benen idag (sprungit och rott långt) och tryckt ihop skelettet och sedan ska det rätas ut. För jag brukar få ont när jag har stått upp mycket under en dag.

Om jag försöker sova nu så kanske det går över och är borta till morgondagen. Jag hoppas det i alla fall, för då väntar två spinningpass.

Trött i benen och blåsor på fötterna

Det är vad jag har efter denna dagen. Jag var nämligen ute och sprang 13 km själv i morse och det var på lektionstid. Jag hade bara en idrottslektion idag och den tiden fick vi ägna åt att springa, så jag ska inte klaga på livet. Men det var lite jobbigt att springa där kilometer efter kilometer helt själv. Fast jag hade hög musik i öronen och försökte pressa på hela tiden. När jag hade sprungit 10,5km, tänkte jag nu har jag spungit halva göteborgsvarvet, usch vad jobbigt jag sprang lite till sen var jag tvungen att fylla på med lite energi och ta en dusch. Jag tror göteborgsvarvet ändå kommer kännas lite lättare, jag kommer absolut inte springa själv och eftersom det är en tävling blir jag mer taggad till det. Det ska bli en upplevelse att bara vara där och genomföra loppet. Särskilt med ett så härligt gäng som ska dit.

Det blev mera träning på eftermiddagen, över 11km i roddbåten. Det går bara bättre och bättre. Nu ska jag bara kolla upp när jag kan åka och träffa Johan Flodin och köra lite teknik med honom. För er som inte vet så tränar han Frida Svensson som är Sveriges bästa damroddare som kom 7:a på OS i somras. Efter det var jag kanot tränare åt ungdomarna. Så nu är jag trött i hela kroppen och magen skriker efter MAT!

Säsongsstart i Copenhagen

I helgen var jag i Köpenhamn med klubben, där årets första kanottävling gick av stapeln. Fast jag höll mig på land som ledare. Hjälpte de aktiva att bära kanoter och fixa och dona och även laga mat. Det var både roligt och jobbigt att vara där som coach. På lördagkvällen kändes det nästan som att jag hade tävlat, för så trött var jag efter den långa dagen. Danskarna var ju sega och drog ut på tävlingen för att det blåste så och det blev ett jävla fiasko av tävlingsledningen.
Det blev ändå många fina Eskimå resultat och jag är trots allt nöjd med helgen. Men jag är fortfarnade ganska trött nu.

I eftermiddags var jag ute och rodde igen, i min båt som nu mera är döpt till Princess. Detta var Ilonas förslag och jag gillade det. Det gick väldigt bra trots att det var blåsigt och guppigt av vågorna.

Jag orkar inte skriva mer nu, hörs en annan dag.


Äntligen klart!

Det  blev en sen kväll. Var på hälsokväll hos Emelie, vilket var mycket trevligt och var hemma strax efter klockan 10 och då hade jag mängder av saker att göra. Packa till helgen, rätta projektarbetet och skicka in det och äta lite och så. Jag hann iaf klart med arbetet och hade faktiskt 6 min till godo ;)

Men anledningen till att det kom in i sista sekund var faktiskt Olas fel. Eftersom han inte hade hunnit rätta det tidigare, utan gav det till mig idag och sa du måste skicka in det innan 24.00. Nu har han fått sitt arbete i alla fall och jag ska skriva ut det imorgon och ge honom det i handen med, 25 sidor plus lite bilagor. Det känns så skönt att vara klar med det! Det är inte mycket kvar i skolan nu.

Fastnade framför gamla bilder från gymnasiet. Vilka underbara år vi har haft.

Men nu måste jag sova, godnatt.

Mycket just nu

Ja denna veckan har jag haft mycket planerat. Hela måndagen var jag på utbildning, ledarutvecklingsprogrammet. Igår var jag på föreläsning med en långfärdspaddlare som har paddlat runt sydön på Nya Zeeland, det var häftigt att se alla fina bilder och träffa en sån positiv tjej.

Idag då, jo det är ju en spinningdag. Första passet kl 10.00 och det andra kl 15.30. Där i mellan tänkte jag luncha med Tone. Sedan blir det förmodligen lite paddling ikväll, eller ut och packa kanoten iaf eftersom vi ker till Köpenhamn på fredag. Det är tävling, men jag ska bara åka dit som stöd och ledare och ha kanoten med för att träna lite i. Sen efter paddlingen är det möte för ledarna i klubben... så det blir en lång dag.

Imorgon är det också massor planerat. PROJEKTABETET ska in! Men jag ligger mychet bra till. Det finns ju andra som kommer stressa ihjäl sig idag och imorgon känns det som. Sen ska vi till arbetsförmedlingen med skolan. Efter det ska jag ha spinning på marinen och sen ska jag ta tåget till Bräkne Hoby för att gå på hälsokväll hos Emelie. Det blir nog trevligt.

Nej nu måste jag packa väskan och göra i ordning mig. Hörs en annan dag när jag har mer tid.

51 dagar kvar!

Den bästa söndagen någonsin. Det känns inte som söndag för jag är pigg och glad och full av energi. På morgonen var jag ute och körde min lilla roddbåt idag igen. Kanske ska ge henne ett namn, har ni några förslag? Inte för att det är min båt, men hon kan ändå få ett namn. Alla båtar ska ju ha ett namn, väl?

Nu under kvällen har vi varit hemma hos Martin och grillat och lekt lekar. Det var mycket trevligt. Men vad blir det inte i ett underbart sällskap :) Kommer vara så sorgligt att lämna alla er bara. Det är bara 51 dagar kvar tillsammans med er nu och tiden kommer gå fort. Vi måste ta till vara på dagarna och fortsätta hålla ihop sen också.

Ni är underbara <3 puss och kram till er!


Roddpremiär Karlskrona



Idag var jag ute och testade köra singel och det gick bättre än jag skulle tro.
Imorgon väntar nya tag i lille båten :)


PS. Ska aldrig mer köra vadpress, jag kan ju inte gå!!!

Aj, mina vader!

Jag har aldrig haft sån träningsvärk i vaderna som jag har idag. Kan vara för att jag aldrig brukar träna vaderna. Men jag och Sebbe gjorde det när vi var på gymmet i torsdags. Vi körde på hårt och intensivt. Träningsvärken kändes redan igår, men idag när jag vaknade var det värre! Jag kunde knappt resa mig och har riktigt svårt för att gå med utsträckta ben. Jag som hade tänkt springa idag, det blir nog svårt. Men det blir snart paddling och lite rodd.

Sen får vi se vad som händer resten av dagen. Måste göra klart mitt projektarbete också, suck!

Vaxholmsroddare

Jaha då sitter jag här i skolan igen alldeles ensam. Jag åkte in tidigare för att se om Daniel kunde ha datorkunskap med mig ensam eftersom jag inte kan senare på dagen. Men givetvis gick det inte, så jag sitter bara här och fördriver tiden fram till halv 10. För då ska jag ha spinning. Men det vågade jag ju inte säga till läraren. Sa att jag skulle jobba med mitt projektarbete ;) Vilken fuling jag är! Men det löser sig, ska träffa honom på måndag.

I Vaxholm var det mycket bra och trevligt och jag och Carro tränade massor. Det gick bättre och bättre och de var imponerade över hur duktig jag är. Det blev två roddpass om dagen och lite löpning och styrka också. Så det blev mycket bra träning. Vi hann även med lite annat. Var på släktmiddag hos familjen Sederowskys mormor och morfar eftersom Carro fyllde 19 år i lördags. Det blev även en fika på Sillis i Vaxholm med kanotisterna. Och innan jag åkte hem belv det en snabbrunda in the town - Stockholm. Jag hittade en vit fin studentklänning på top shop så nu är jag nöjd :)

Förresten Carro tycker vi ska köra VM ihop i rodd och uttagningstävlingen är redan den 23-24 maj. Det känns som det är lite tidigt att tävla redan då. Men det är väl värt att ge en chans. Att köra VM är ju häftigt ;) Men vi får väl se hur sommaren blir...

Mitt påsklov har alltså varit mycket händelserikt och bra. Nu tillbaka till plugget i skolan.

Home sweet home

Ja det är väldigt skönt att ligga i ens egna säng igen måste jag säga. Just nu skulle jag bara berätta att jag faktiskt har kommit hem från Nyköping och Vaxholm igen. Men jag orkar inte berätta hur dagarna i Vaxholm har varit just nu. Ni får veta mer imorgon. För nu ska jag sova.

Godnatt


Glad Påsk

Har väl glömt att berätta att jag är på resande fot och har varit i Nyköping sedan i tisdagskväll. Det är därför jag inte har uppdaterat de senaste dagarna. Jag har haft fullt upp här uppe med roliga saker och mindre roliga saker.

Imorgon åker jag upp till Carro i Vaxholm för att ro. Det ska bli spännande att se hur det går! Men under morgondagen kanske vi inte hinner med så mycket för hon fyller nämligen år och det blir både middag och utgång. Jag tror det blir jättekul i alla fall :)

Vi hörs mer när jag kommer hem igen. Saknar alla vänner där hemma!

GLAD PÅSK!

Projektarbete

Jag har nästan skrivit på mitt projektarbete hela dagen känns det som. Det är väl det jobbigaste jag har kvar i skolan. Mitt projektarbete har varit mycket intressant och roligt. Jag har under hösten och vintern och även nu i fortsättningen varit huvudtränare på klubben för de yngre. Det är kul att se när de utvecklas och fortästter att idrotta och tycker det är kul!

Men själva dokumentationen jag ska skriva är mindre rolig. Jag har svårt att veta hur jag ska skriva och få med allt. Så någon frivillg kan gärna få göra det. Fast det är väl mest jag som vet vad jag har gjort och lärt mig så det kan nog vara svårt för någon annan att skriva. Jag har kommit upp i 16 sidor nu så det är inget litet projekt vill jag lova. Skickade in det till min handledare så jag får se vad han säger. Hur går det för alla andra med projektarbetet?

För övrigt så börjar påsklovet imorgon, men det känns inte riktigt rätt. Jag är redo för att gå till skolan och känner inget större behov av att ha lov nu. Det är nog bara för att jag var ledig nästan hela veckan innan Trysil och efter det en härlig skidresa. Jag vill bara umgås med alla underbara människor i skolan just nu. Eftersom vi bodde så nära varanadra ett par dagar så saknar jag er nu. Men jag kommer ha fullt upp på påsklovet ändå, tyvärr är jag inte hemma men jag tror det blir bra ändå.

Glömde förresten säga att bion igår, män som hatar kvinnor var mycket bra. Det var ganka hemska och jobbiga scener men den var definitivt sevärd.

Dags att sova snart kanske, godnatt

Vårkänslor överallt

Jag blir så glad när solen skiner och fåglarna kvittrar och vattnet ligger som en spegel. Då är det härligt att paddla och vara ute. Efter förmiddagspasset åkte jag med Emma hem. Vi låg ute och solade en liten stund, det gäller ju att ta vara på alla sol tillfällen ;)

Efter det fick vi sätta igång med maten som vi hade lovat att göra idag. Och det blev grillat och klyftpotatis och en massa gott. Det var riktigt länge sedan jag åt grillat nu och första gången är det extra gott och när man grillar är sommaren påväg.

Så nu luktar jag grillrök och smakar vitlök i munnen.. Det blir en dusch snart och lite godis för att ta bort vitlökssmaken sedan sjunka ner i en fotölj i biosalongen. Jag och Emma ska nämligen se "Män som hatar kvinnor" ikväll. Hoppas den är lika bra som jag har hört.

Ha det så bra i vårsolen :)

Underbara dagar i Trysil

Ja dagrna i Trysil gick väldigt fort, jag hade gärna stannat några dagar till. Allt var helt underbart bra, trevligt sällskap, härligt och soligt väder, bra backar och mysiga stunder. Alla treorna bodde ju i samma stuga, trångt och mysigt var det. Men det gick mycket bättre än vad jag skulle tro. Tråkigt bara att detta var den sista skidresan med skolan. Vi får åka på en egen resa tillsammans nästa år.

Starka och roliga minnen från resan som finns med mig.

- När killarna flyger ut från 45 grders stupet
- När ett gäng bögar raggar på killarna på After Ski
- När jag och Sebbe använde toalettpapper som kaffefilter
- När vi busar med lärarna och skottar igen deras ytterdörr med snö
- När vi får pay back från lärarna och de tar vår nyckel
- Lindas heta bränna ;)
- Sebbes tre snygga vurpor (trippel-bakåt-kullerbyttan, utanför dörren och i Kristinehamn)
- Mitt dålig snowbaord försök

Inget av detta lyckades jag fånga på kort, men bilderna finns i mitt huvud. Jag delar med mig av lite andrabilder istället.

By the way, nu har jag påsklov. Mycket skönt!


    
  





RSS 2.0