Vad vore en bal på slottet?

Nu är jag hemma från Portugal igen. Kändes ganska skönt att komma hem till sitt egna hus. Men det är kallt och tråkigt ute, så jag hade gärna stannat kvar. Det har varit jättebra i Portugal. Det ända tråkiga var att jag blev lite sjuk de sista dagarna så jag kunde inte träna. Får fortsätta vila några dagar till så jag blir bra.

Jag har drömt och studentbalen två gånger nu. En gång i Portugal och så i natt. Första gången drömde jag att jag inte kom in på studentbalen för jag var tvungen att ha en KOD! Belv helt tokig och sprang runt överallt i min blåa klänning och var irreterad och frågade inte om det räckte med legg? Men inte det inte, den där jävla koden var man tvungen att ha annars kom man inte in! Trots att de visste vem jag var. Galet!

Och i natt drömde jag att klockan var kvart över 6 på kvällen och balen började kl 8. Och jag hade vaken en klänning eller en baldejt! Och allt var helt oplanerat! Jag som skulle fixa allt. Herregud! Hade kollat på ett stall där vi skulle vara samma dag. Men man kan ju inte ha en bal i ett stall!!

Mardrömmar med andra ord. Detta får inte hända, kanske är lite nervös. Eller varför drömmer jag om balen jämt? Blir iförsig påmind om den ganska ofta. Eftersom jag är ansvarig och pappa har hyrt lokalen sedan var mamma och pappa på kustflottansbal i helgen.

Ska nog dricka lite glögg nu och uppleva julstämmningen här. Det är mindre än en månad kvar till julafton.


Besättning!

Idag har vi fått äntligen besättningskanoterna, så vi körde tävling i K2 och K4. Det var kul men tyvärr lyckades vi ta sönder det ena rodret. "Nu är vi loss, KÖÖÖÖR"

Annars har det blivit 300m lopp och glassätande. Ännu en bra dag och imorgon är det vilodag, tror det blir Gocart då! Snart väntar det marrängsvish!




 




Portugal



Så här har jag det här i Portugal, hur har ni det hemma? :)

Portugal in my heart

Nu har vi varit i Portugal ett par dagar och det är underbart. Vädret kan inte bli mycket bättre här, soligt och ca 20 grader varmt om inte mer. Det blir paddling på förmiddagarna och eftermiddagarna och ibland lite annan träning. Och mellan passen blir det sol och bad och annat skoj!

Har inte så mycket att säga egentligen mer än att jag har det jättebra och njuter var minut.



Portugal 2008.

10 timmar kvar!

Ja nu börjar det dra ihop sig och snart åker jag till Portugal på träningsläger. Det ska bli riktigt skönt och kul att komma iväg och träna. Och de lovar fint väder där nere, härligt! Så jag har packat ner ett antal shorts, blev sex par för jag kunde inte välja ;) Ja jag hade lite beslutångerst, men det fick ju plats trots allt. Med lite våld kunde jag stänga väskan till slut!

Men jag ska inte vara långrandig nu, orkar inte skriva så mycket. Ville bara säga hejdå till alla här hemma och även berätta att ni kan följa mig och de andra i klubben på http://eskimaresor.blogg.se/ eller läsa här på min blogg. Jag ska uppdatera så gott jag kan.

Hoppas jag får lite trevliga kommentarer från er där hemma :)

Ha det bra, kommer sakna er!

Puss och kram!

Lik far men söt ändå ;)

Pappa kom hem för vi längtar efter dig....
"Pappa kommer hem på fredag"  sa jag alltid när jag var liten och pappa jobbade i Stockholm
Han var alltid saknad av sin dotter Cecilia

Och såklart är han det nu också om vi är ifrån varandra länge
Eftersom han alltid ställer upp så mycket och finns alltid där för mig
Jag skulle inte klara mig utan honom!
Och vi är lika som bär, fast jag är något sötare ;)

Jag är pappas gullegris och kommer alltid att vara.
DU är Bäst Pappa!

Grattis på farsdag.
Puss och kram från din älskade dotter Cecilia




Gratis kläder :)

Bli medlem på GratisKläder.se genom att gå in på denna sidan http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=94689

Välkommen till GratisKläder.se, sidan där du genom att göra massor av gratis saker, såsom att besöka sidor, delta i kampanjer och erbjudanden kan få helt gratis presentkort att handla kläder för. Det kostar ingenting att bli medlem, dessutom får du en välkomstpresent, nämligen 50 poäng, helt gratis!

Alltid kul med gratis kläder så gå med precis som jag gjorde.

www.tjuvlyssnat.se

Apoteket, Karlskrona

Man ~35 kommer fram till kassan på apoteket och vill ha akut p-piller.
Mannen: Ska jag ta dem så fort som möjligt eller?
Kassörskan ~50 (tittar upp på honom och säger lite snorkigt): Du, det är inte du som ska ta det, givetvis ska din partner ta pillret!
Mannen (ser förskräckt ut): Men, hon hade ju gått när jag vaknade... jag vet inte var hon bor, fasen jag vet inte ens vad hon heter!
Kassörskan tappar hakan.
Mannen: Skojar bara. Frugan släppte till och hon hade visst slutat med sina piller för flera månader sen. Så ofta har vi sex!
Kassörskan (ser förgrymmad ut och mumlar): ...ibland får man för mycket information...


Om man har tråkigt kan man alltid besöka tjuvlyssnat, finns alltid rolig underhållnig!


Back to business

Höstlovet gick väldigt fort, men det är väl bara för att det har hänt mycket roliga saker. I tisdags var jag i Kalmar ju sedan var vi ute och åt och umgicks på onsdagkvällen. Sedan var det träningsläger från torsdag-söndag typ. Med paddelpass och lite annan träning. Och vi spelade även bowling med klubben på fredagkvällen och efter det poker hos Anna Holst och sedan blev man med lurad ut till Nivå. Så där spenderades en hel natt med massa massa dans :) Det var kul att träffa Karro igen! Var inte hemma förrän kl 4, blev ju en korv på statoil innan jag kom hem också.

Och igår var det lite kalas för Crille och morfar som båda fyller år den 1:a november. Morfars far var också född den dagen, ganska häftigt faktist. Sedan åkte jag hem till mina kusiner på kvällen och sov över där för jag skulle vara barnvakt idag. Så de följde med mig till klubben i morse och åkte följebåt och sedan har vi varit hemma och lekt och sett på film och så. Det var kul att ha hand om de små busfröna :)

Imorgon är det skola igen och jag har inte hunnit plugga nån matte, fan! Men det har faktist varit lov och då ska man inte plugga egentligen. Jag är nöjd med veckan!

RSS 2.0