Äntligen!

Idag har det varit en ganska slapp dag, inte så många lektioner och vi har inte gjort så mycket vettigt på dom heller. Under mattelektionen var jag hos tandläkaren så det var kanske därför dagen känndes slapp =)

Hade en rolig diskussion på specialidrotten idag. Skillnad mellan kvinnligt och manligt i idrotten.
- Men alla killar är ju bättre än tjejerna, så det är ju bara dom som kan kalla sig världen!
- Men om jag vinner VM guld i kanot får inte jag kalla mig bäst i världen då?
- Jo, men bara bäst bland kvinnorna.

Det skiljer ju trots allt en del mellan mannen och kvinnan och vi är bra på olika saker. Men det är fel att säga att kvinnan är sämre. Och jag ska bli bäst i världen!!!!!

Den stora höjdpunkten på dagen var ändå att jag lyckades pressa upp 70kg i bänkpress. Det var efterlängtat och nu har jakten på 75kg börjat! Ska upp till killarnas nivå, haha! Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid som jag brukar säga.

Har även börjat packa inför skidresan, åker till Åre på lördag! Ska bli såå kul, är riktigt laddad =)

Sov gott allihopa!


Händelsrika dagar

Tre långa och händelsrika dagar har jag varit med om. Men jag hade inte tänkt göra historien så lång.
I torsdagas kväll kom Pelle hem så vi och Emma och Ola var jag ute och käkade och gick på bio. Sånt är alltid trevligt, men filmen var tyvärr inte så bra. Men jag och Emma proppade i oss popcorn och det var gott. Var nog mest Emma som åt, finns ingen som kan äta så mycket popcorn så snabbt! Haha

På fredagen samlades vi från klubben som var hemma för att fira mig som fyllt år och Pelle som tagit examen. Vi lagade mat tillsammans, gjorde ett fint collage med alla minnen från Portugal, dansade och umgicks. Så det var en mycket lyckad kväll.

Lördagen började med squash tävling mellan olika idrottsföreningar. Det gick väl inte riktigt så bra som vi hade hoppats på, men det var ändå kul. Kanotister är väl inte så bra på det där med bollar, haha! Vi kom inte sist iaf.
Blev yttligare en kväll med gänget på klubben. Mycket lyckad kväll måste jag säga. Och jag tror mitt nya namn under kvällen blev Pippi =) haha! Och Emma var bäst på det där med teckenspråk tror jag, haha!

Idag var det simning på morgonen sedan blev det en ganska lugn dag, har pluggat, sovit och suttit vid datorn..

Nu har förresten Superperka lämnat Sverige och begett sig till varmare bräddgrader, närmare bestämt Florida. Jag hann inte banta så mycket så jag fick plats i bagaget. Får jobba på det till Sevilla istället. Så själv är man kvar i kalla tråkiga Sverige nu. Jag hoppas du får det bra där borta, kommer sakna dig =) Du får ladda inför den 16:e februari!

Puss och kram

Vilken dag :)

Åh vilken underbar dag! Känns bra att vara stor på riktigt nu, kan typ göra vad jag vill egentligen =)
Mamma, pappa och Crille kom in med frukost på sängen i morse och sjöng för mig och så fick jag presenter med. Blev väldigt nöjd över allt jag fick!

Men det var ju en helt vanlig skoldag så jag begav mig till Lok och motion för att träna med eliten på morgonen. Det var himla kul när jag loggade in och datorn började sjunga Happy Birthday för mig =)
Det blev mer sjungade senare i skolan när jag bjudit hela klassen på kladdkaka! Eftersom jag tog intiativet att börja med detta får ju alla i klassen fortsätta. Sedan gick jag, Olivia, Sebbe och Rebecca ut och käkade lunch på PM. Det var mycket trevligt och god mat!

Tillbaka till skolan för möte angående studentmössorna, kändes väldigt tidigt är ju 1½ år kvar men det gäller väl att vara ute i god tid! Tänk när man tar studenten, vad kul men samtidigt väldigt sorgligt!

Efter skolan spelade jag squash med Ola, gick mycket bra... var kanske för det var min fördelsedag! Hoppas det går bra på lördag med.


Sen tog jag Emma med mig hem och firade med kalas där hemma. Kom lite släktingar också. God middag och massa tårta och mera presenter. Sen började alla telefonsamtal.. hela kvällen lång. Hann knappt sätta mig förrän det ringde igen. Och ibland ringde mobilen och hemtelefonen samtidigt. Men det är alltid trevligt med uppvaktningar! Tack för det! =)

Kommer alltid minnas denna dagen!
Men vi får fira det ordentligt en annan dag! I helgen kanske eller den 16 februari typ =)


Idrottsgalan

Måndag morgon och det var träning på med skolan på Lok & motion. Idag körde vi spinning med många gamla sommar klassiker och plågor (Boten Anna) haha =) men det var kul!

Det blev gym på kvällen och sedan hem för att äta och plugga innan jag skulle kolla på idrottsgalan.
Mycket trevlig gala, med många fina prisutdelningar.. skratt, tårar och massa gammla minnen fick man se. Man fick följa hela idrottsåret på nytt. Många fina presentationer. Tycker utdelningen av priserna gick till rätt personer, utom ett. Jerringpriset tycker jag skulle gå till Susanna Kallur, inte för att Zlatan inte var värd det men hon borde fått nått pris för sin enorma säsong. Tyckte så synd om henne på VM! Men i mina ögon är hon en stjärna  och därmed vinnare av jerringpriset =)

Och en vacker dag kanske man själv står där, för att ta emot ett pris, vad häftigt det hade vara =)
Det gäller att fundera över ett tacktal snart då, haha! Fundera över vilka man ska tacka... kan redan nu tacka min familj som betyder så oerhört mycket, alla min underbara klubb och andra vänner och sist men inte minst Åsa Eklund! Utan dig skulle jag inte vara den jag är!

Godnatt allesammans!


Kalas

Idag när jag vaknade kände jag av gårdagens träning, men det är skönt att veta att man lever. Sen var det simmning kl 10. Idag körde vi lite annorlunda pass när man skulle simma på kortsidan fram och tillbaka och upp och göra armhävningar och sit ups på kanten!

Idag kom äntligen mina hyllor och min spegel på plats i mitt rum. Så nu saknar jag bara gardiner i rummet sen är det helt klart. Jag är verkligen nöjd med det =)

Under eftermiddagen var det kalas hemma hos kusinerna. Emilia som fyllde år på nyårsafton och Alicia som fyllde år igår. Så det bjöds på lite mat och tårta och det är alltid trevligt =)

Nu ska jag väl plugga lite kemi, har prov i veckan!! Suck!!

Nytt år och nya tag!

Nu ska jag bli bättre på att skriva lite vad som händer i mitt liv. Får väl se hur det går, hoppas det går bättre än sist. Man brukar ofta vara duktig i början och sedan går det utför. Men nu är det ett nytt år med nya tag.

Jag ser fram emot detta året, har ganska mycket planerat och jag tycker det har börjat bra. Var på skidläger över nyår och fram till att skolan började sedan dess har bara dagarna rullat på och snart fyller jag 18 år! ;)

Idag har vi haft klubbmästerskap i squash, det var kul men det är ganska svårt. Tyvärr blev det väl inte en riktig tävling eftersom vi blev ganska många och inte hade så mycket tid. Men det får väl bli en annan gång. Gymmade med Gustaf efteråt, och jag känner redan träningsvärken i ryggen! Det blev tunga marklyft! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0