Aldrig mer högklackat!

Eller vad sa vi igår Siri? Det gjorde riktigt ont i fötterna igår efter all dans. Och det känns mycket mer när man går på kullersten och sånt. Usch vad illa det måste sätt ut när vi gick till bussen.

- Ajajaj....
- Haha har ni ont i klackarna? Säger en kille som går förbi.

Nej i tårna din dumme fan, klackarna känner väl ingen smärta!

Det finns så klart några undantag när vi ska ha högklackat. Men nästa utgång siktar jag på converse eller något annat bekvämt tror jag. Jag är ju ändå tillräckligt lång.

Ganska seg torsdag

Det känns lite i benen nu efter fyra spinningpass denna veckan. Men det är kul att vara instruktör men det är jobbigare också. När man sitter där framme kan man inte maska det minsta. Då ska man visa sig på styva linan och vara värst. Men det ger ju extra bra träning då också. Jag sa till en på marinen idag att det börja kännas i benen efter fyra pass denna veckan.. Hon såg nästan lite orolig ut och sa, ja ta det lugnt du vet att det är något som heter överträning. Men det skulle nog vilja mycket till för att jag ska bli övertränad. Förresten finns det inget som heter överträning enligt mig utan det handlar om under näring. Att du ätit för lite! Men nu ska är det dags att fylla på depåerna, maten är klar nu :)

Imorgon kväll blir det utgång med tjejerna, det ska bli kul!

Pengar rullar in som det ska, det går bra!

Jag har fått mera jobb på Lok & Motion. De ringde igår och hade lite smått panik och frågade om jag ville ta ett pass till på marinen på onsdagar kl 10. Då ska de köra spinning/core. Så därför måste jag lära mig core under veckan så jag klarar det. Men man har ju ganska vältränad bål så det ska nog inte vara några problem ;)

Skönt att jag inte har så mycket i skolan och kan jobba lite istället. Jag menar det behövs ju pengar till allt i vår. Snart åker jag på skidläger sedan kanske det blir ett vårläger och sen har vi skidresan i Trysil med. Och att ta studenten är inte gratis det heller!

Perfekt att få tre träningspass och 600kr på en vecka :)

Det belev en lugn morgon här hemma nu. Ska in till gymmet efter att jag har ätit lunch. Köra lite gym själv sedan väntar ett spinningpass med NV3 som jag ska leda! Ikväll ska jag till Rosenholm på föreläsning om lyftteknik. Så det blir verkligen en aktiv eftermiddag!

Svänger det mycket där?

Igår var vi på föreläsning igen, i Svängsta för att lyssna på en kille som snackade om konditionsträning. Det var sjukt kul, men det var väl vi som gjorde det kul! Egetligen skulle jag inte följa med, men jag blev övertalad av Sebbe.. och det ångrar jag väl inte. 

Det var vi två och Emma och Linda som åkte i samma bil och hade världens discobil till Sebbes favorit låt Pokerface och allsång till sikta mot stjärnorna. Kändes som alla var lite trötta och skrattade åt allt. Men det hände faktiskt en del roliga saker. Min vurpa ner för kullen tyckte tydligen Emma var grymt rolig. Skulle gena ned för en brant kulle och hinner bara ta två steg och sen ramlar jag baklänges pladask och slår i ryggen och sen bakhuvudet och väskan for rakt upp i luften och jag försvann ner för kullen.... ja det såg nog kul ut!

När vi kom hem till Karlskorna igen åkte vi hem till Emma och gjorde massor med pannkakor :) Det var riktigt gott och mysigt. Mycket bättre än McDonald's! Och kanske blir det lika trevligt imorgon kväll med middag och spel och grejer. Jag älskar ELITEN!


Emma och jag!



Bara för att du och jag är BÄST!

Fullt upp!

Det känns som det är mycket denna veckan. Massa saker inplanerade varje kväll, plus att jag har prov och redovisning i skolan på fredag. Men det ska jag nog lösa det med, precis som med allt annat.

Än så länge har jag skrivit på religionen om det indiska kastsystemet. Och just nu har jag lunchpasus, väntar på att maten ska bli klar. Sen är det bara att plugga vidare innan det är dags att åka till gymmet och ha spinningpass för brandmännen. Efter det har jag träningen för ungarna på klubben. Men det är inte slut efter det. Utan då ska jag tillbaka till gymmet och ha spinningpasset igen, men denna gången bara för Josefine som är ansvaring för spinningen och vill se hur mitt pass ser ut. Kommer nog kännas lite mobbat, men det ska nog gå. Det är ju tur att jag har så bra låtar i passet så det inte känns lite jobbigt.

Här är en av dom : 

 http://se.youtube.com/watch?v=xyDRbp1ZPp8

Framtidens vinnare av Jerringspriset

Jag såg självklart på idrottsgalan nu under kvällen. För mig är det helt fantastiskt att se alla prestationer från året, all glädje och allt kämpande av både idrottsmän och kvinnor. Det gör mig både glad och tårögd att se vad många svenskar presterar. Jag hoppas jag själv får stå där som Charlotte Kalla fick göra idag och ta emot Jerringspriset som svenska folket har röstat fram. Det är verkligen ett stort och fint pris och hon var deffinitivt värd priset.

Men jag fick vänta med att glädja mig av något av dessa fina pris och istället ta åt mig fina ord från chefen på Lok & Motion. Hon presenterade mig för den andra personalen och sa detta är Cissi, hon är en väldigt kaxig och cool tjej som började som spinninginstruktör förra veckan utan någon genomgång av det alls. Sånna tjejer vill vi ha fler av!

Det känns riktigt kul att ha börjat jobba där och tjäna lite extra pengar och samtidigt få bra träning och massa kunskaper och allt på en och samma gång.

Tänk vad idrott är KUL! Vad skulle jag göra utan det?

/ Cissi


Min stora dag!

Jag föddes den 16 januari år 1990. Så idag firade jag min 19 års dag. Att fylla 19 år är väl inte så speciellt men det är alltid kul att bli uppvaktad och få presenter och så. På morgonen kom mamma, pappa, Crille och Emma in och sjöng för mig så vackert och gav mig paket. Det blev en hel del kläder men även lite annat fint.

I skolan firade vid med smörgåstårta och kladdkaka som jag hade bakat till min underbara klass. Hemma på kvällen blev det kalas med tacobuffé och ännu mera kladdkaka ;)

Att fylla år den 16:e januari måste vara lite speciellt eftersom både jag och Tone gör det och vi är ju inte riktigt som alla andra. Utan snäppet bättre skulle jag vilja säga.

Nu är tyvärr dagen slut och strålkastarna släcks över mig igen. Men tack för uppvaktningarna idag!

Nu är det dags att sova, Emma har ju redan somnat och snarkar så gott, haha!

/C

Back to school

Jullovet har varit hur bra som hellst. Först julfirande hemma med släkt och vänner. Sedan åkte jag på två veckors skidläger. En vecka med kanotgänget i Bruksvallarna och sedan en vecka med roddgymnasiet i Tänndalen. Så det blev riktigt mycket skidåkning för mig. Bra inför tjejvasan! Vill ni läsa mer om dur jag och de andra har haft det på lägret kan ni kika in på http://eskimaresor.blogg.se/

Idag var det dags att börja skolan igen. Började med att hålla ett spinningpass på morgonen för några elever eftersom Ola var hos barnmorskan. Det gick bra tycker jag. Skönt att testa lite innan jag ska sätta igång på allvar med mina pass. Börjar nog jobba som instruktör på måndag och än har jag inte gått nån kurs ;)

Det var i alla fall kul att träffa alla idag. Jag kände mig pigg och glad ända fram tills mattelektione nhade börjat. Seriöst, det var det värsta jag hade varit med om. Vilket psykfall till lärare och detta säger jag inte för att vara taskig, men så var det. Hon kommer ner en kvart försenad, frågar oss om vad vi ska göra under lektionen, idiotförklarar folk när hon själv inte kan och bryter mot planen för lektionen. Jag mådde dåligt av att sitta där och saknade bara Lasse! Jag kände att jag aldrig skulle lyckas klara matteprovet på onsdag. Men sedan gick vi från lektionen och Olivia fick agera lärare. Gud så bra, jag lyckades lära mig nått idag i alla fall!

Så även om det var kul att vara tillbaka i skolan var det ändå lite jobbigt. Men det är bara ett halvår kvar nu sen är det STUDENTEN! YES! Tur att jag har en så bra klass ändå!

RSS 2.0