Vinterbilder från Nyköping
















Julfirande i Nyköping

Ursäkta att jag har varit dålig på att uppdatera, men det har varit jul så jag får skylla på det. Har nämligen varit i Nyköping ett par dagar nu. Hela familjen åkte upp i måndags. Det var begravning för farmor i tisdags. Det var en fin begravning men också väldigt jobbigt. Jag hade ju bestämt mig för att läsa en dikt (bortom mörkret lyser solen) till farmor och det gjorde jag också. Det gick bra fram till de två sista meningarna då det knöt sig i magen och jag började gråta och hade svårt att få fram några ord. Men det är sådant som händer. Många tyckte ändå jag var väldigt stark och duktigt så det kändes bra efteråt ändå.

Dagarna innan jul och på självaste julafton var det väldigt fint väder. Massor med snö och solsken. Så det blev några promenader och lekande i snön. Det är inte ofta man får vara med om en vit jul. På julafton var vi hemma hos Maria, min kusin. Det var mycket trevligt. Jag fick en espressomaskin i julklapp av mamma och pappa, så nu kan jag bjuda mina vänner på massa gott kaffe :)

Under juldagen började det tyvärr regna. Det var fruktansvärt tråkigt väder ute så jag lämnade inte huset. Blev inte så mycket gjort den dagen, men vi spelade i alla fall lite spel.

Under annandag jul åkte vi in på julrean i stan. Jag hittade en klänning som jag ska ha på nyår och på idrottsgalan. Det var inte rea på den men jag är ändå glad att jag hittade en fin klänning som passade som jag kan ha då. På eftermiddagen var vi på middag hos min faster och hennes man, mycket trevligt.

Och idag är jag hemma igen. Känns ganska skönt att vara hemma igen även om det var lite tungt att lämna farfar...

Du kommer alltid finnas med i mitt hjärta <3

Hoppas ni har haft en bra julhelg!

Fredag

Jag trodde i alla fall att jag skulle få lite ont av sprutan som jag tog igår. Men icke sa nicke, känner inte något! Men är man en stålkvinna så är man! Idag har jag slagit in de sista julklapparna, jag har varit ute i snön och gjort snöänglar och en snölykta sedan har jag hjälpt pappa att göra massa köttbullar till julafton.

Ska packa i ordning lite sedan ska jag in till gymmet och träna. Därefter ska jag träffa ska jag gå ut och äta på Montmatre med några vänner :) Mysigt!

Det är vinter även i Karlskrona :)


Texas

Det var väldigt mysigt och trevligt att träffa Ola och Texas igårkväll. Vi pratade och fikade och passade på att leka och mysa med lille Texas. Men han har inte lika liten längre, han har verkligen vuxit sen i somras. Han var såå söt, jag blir så glad av att vara med snälla och söta barn. Kände nästan att jag skulle vilja ta med honom hem!



Han får mig att le, den lille Texas :)


Cissi Velin har tagit vaccin mot alla svin

Ja nu äntligen har jag tagit sprutan mot svininfluensan. Det gick snabbt som bara den och skönt var väl det. Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen, uträttat lite ärenden på stan och slagit in julklappar. Kom hem för en liten stund sedan efter att jag och pappa hade varit och handlat på Maxi. Jag gick där med vagnen i min egna värld, så säger plötsligt en man.

- Du är känner Müllner
- Eh ja, men inte dig
- Känner du inte igen mig? Jag är kompis till Othmar Müllner.
- Okej, och jag är hans barnbarn

Pappa kommer fram. Så säger mannen.
- Du känner i alla fall igen mig?
- Ja, och Othmar är morfar till Cecilia.
- Jaha! Jag trodde det var din fru säger han och pekar på mig!

Herregud, jag vet inte om jag ska skatta eller gråta. Men hur kunde han känna igen mig? Så himla lik är jag väl ändå inte mamma? Och en annan sak, ser jag ut att vara över 40 år?! Eller tror han mamma har blivit yngre?

Nu måste jag duscha och fixa klart lite saker, sedan äta för om en timme ska jag ta bussen till stan och sedan åka vidare till Ronneby. Där hämtar Emelie mig och sen åker vi till Saxemara för att hälsa på Ola och Texas. Ska bli mysigt att träffa alla :)

Tiden rusar iväg och snart är det jul!

8 dagar kvar till julafton!
15 dagar kvar till nyårsafton!
En månad kvar till min 20 års dag!

Herregud vad tiden rusar iväg. Det känns helt overkligt att jag faktiskt blir 20 år om en månad, det kändes nyss som jag fyllde 18 år och hade min 80-tals fest. Frågan är om man ska ha nån fest nu igen? Och isåfall när? Den 16:e januari är en lördag, men då har jag andra saker planerade så det blir ingen 20 års fest den kvällen. Jag får väl fundera på saken.

Idag var jag riktigt trött efter gårdagen. Körde nämligen ett 5000m test på roddmaskin igår, sedan hade jag spinningpass för en skolklass och på kvällen var jag i Olofström och körde lyftteknik. Så benen var inte så pigga idag. Då kändes det inte bättre av att gå upp och veta att jag var tvungen att köra två spinningpass idag. Det gick bra trots allt. Körde hårt med både marinen och brandmännen eftersom det var sista passen innan jul och nyår. Hann träffa Martin mellan passen också, blev en fika på waynes :) Köpte en julklapp till min bror idag också. Bara för att jag ville ha en julklapp av honom, hehe :)

Nu har vintern nått Karlskrona också. På vägen hem från gymmet var det snökaos och bussen var 20 min försenad! Suck! Sen blir det oftast bara slaskigt och äckligt i den här stan. Men det skulle vara mysigt om det blev lite kallt och snön låg kvar. Jag passade i alla fall på att träna vaderna genom att göra tåhäv när jag stod och väntade på bussen. Det kanske man ska göra oftare? Fast man kan ju få lite dumma blickar, men va fan ;)

Luciabad

Klockan ringde vid halv 8 och jag gick upp och åt frukost för att åka och träna kl. 8.45. Tänk att man gör det frivilligt en söndagmorgon. Men det är ganska skönt att träna på morgongen och är man elitidrottare är man ju lite knäpp också ; ) Det blev alltså ett roddpass, dock inte så långt för jag lyckades välta efter ca 3km när jag körde en maxstart. Vet inte vad som hände riktigt, men något gick snett vid ungefär fjärde draget men innan dess kändes det jättebra och jag vågade verkligen trycka på. Kanske var därför jag välte också, men man måste våga chansa! Det var rätt kallt i vattnet, men jag var uppe i följebåten på ca 30 sek. Snabb som attan var jag. Fick sätta på mig en overall och åka båt tillbaka till klubben. Försöka bli lite varm för att sedan sticka ut på havet igen och paddla med ungdomarna. Vi skulle ju ha luciapaddling idag och så blev det också även om jag var rätt frusen och ville hem och värma mig men det fick jag göra sen. På med massa kläder, mitt tjocka täcke och lite glögg i magen så kändes allt genast mycket bättre.
 


Bildbevis

Mina pannbiffar blev riktigt bra och det blev riktigt mycket mat också! Gjorde biffar på 2 kg köttfärs och det räckte till 40 biffar :D Yeah, vad jag är duktig!







Här är även skadan på mid roddbåt. Tycker lite synd om Doris, men hon har i alla fall blivit omplåstrad.  

 


Lördag

Ja då var det lördag igen, men jag får känslan av att det är söndag. Jag tror det beror på att vi inte hade samma lördagsträning som vanligt idag men det gjorde inte mig nått. Jag har tränat två pass ändå. Först ett pass ute på havet i roddbåten. Det var lite jobbiga vågor och vindar idag, men det gick bra trots allt. Efter passet upptäckte jag en liten skada på lille Doris :( Som tur väl är skulle Krister laga och plåstra om henne ikväll så jag kan köra imorgon också. Efter roddpasset stacka jag till gymmet. Åt lite mellanmål och hängde där ett tag medan jag väntade på Anna. Sedan blev det ett bra benpass med henne. Var helt skakis i benen efteråt, så det kanske känns imorgon eller på måndag lagom till spinningen. Nu blev jag trött. Får vila några minuter sedan ska jag laga middag till resten av familjen som kommer hem om några timmar. Det blir pannbiffar á la Cissi :)

Ha en fortsatt bra helg!


Bilder från Fitnessfestivalen

Bilderna som jag lovade att visa från Fitnessfestivalen!
Det är både på de stora starka strongman killarna och de som tävlar i Body Buildning
























Bra start på dagen!

För lite drygt en och en halv timme sedan ringde en tjej från Karlskrona kommun Jag låg fortfarande kvar i sängen, fast jag hade ju vaknat som tur väl var. Annars hade jag nog varit väldigt borta men jag förstod vad hon sa. Hon berättade att jag blev vinnare av föreningsledare stipendiet! Det är aldrig fel att starta dagen med ett sådant samtal. Sen har jag som tränare lite andra saker på gång som börjar bli klart nu, riktigt kul!

Hoppas dagen fortsätter lika bra!

Fitnessfestivalen 2009

Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem sent igårkväll men då orkade jag inte skriva här. Helgen i Göteborg var mycket bra. Kom upp på fredagkvällen och då gick vi ut och käkade pizza sen gick vi tillbaka och kollade på idol på hotellrummet. Hade hellre velat se idol live på skandinavium, men det var ingen som ville det med mig.

Lördag morgon och dags för hotellfrukost. Jag älskar verkligen frukost buffé. Det finns ju allt man vill ha och lite till! Jag var riktigt mätt och belåten sedan. Kim dök upp till hotellet och det blev två timmar på stan efter frukosten. Därefter tog vi oss bort till mässan. Gick runt och kollade på försäljningen och spanade in alla muskelknuttar och monster, hehe!

På kvällen kollade vi på strongman. Snacka om stora och starka killar!! Det var väldigt kul att se även om det drog ut på tiden lite för mycket. Det slutade inte förrän efter kl 23 och då kan jag säga att jag var trött. Mina ben värkte efter att jag hade gått, jag var trött och hungrig! Så det blev ingen utgång för min del med Kim, Emma och Joel. Istället gick jag till hotellet för att sova. Var ju ändå inte i säng förrän 00.30.

Ny dag och nya tag och ännu mera hotellfrukost. Sedan gick vi bort till mässan och gick runt och kollade på allt. Hade köpt biljetter till body building tävlingen också. Och ja det är väl kul att se tjejer och killar som står och spänner sig som är insmorda i massa brun färg ;)

Tänkte läga ut lite bilder från helgen, men ni får vänta lite...


Drar till Göteborg

Vet att jag har varit dålig på att uppdatera i veckan. Men det har varit en helt vanlig vecka med massa träningspass. Fast idag ska jag åka till Göteborg så då blir det några dagars vila. Jag ska kolla på fitnessfestivalen och dreggla över alla över snygga insmorda biffiga killar ;) höhö! Nej men skämt och sido, det ska bli kul. Ska kolla på både strongman tävlingen och body building. Tänkte hinna med en shopping tur i Göteborg med Klimpen också. Vi åker efter lunch så nu ska jag fixa färdigt allt och äta frukost tänkte jag. Ha en bra helg!


RSS 2.0