NY BLOGG, NY BLOGG, NY BLOGG!

Tänkte lämna denna sidan nu och fortsätta blogg på https://cissivelin.wordpress.com/

Följ mig där!

Kram Cissi

Tävlingssäsongen är igång på riktigt!

Nu var det längesedan jag bloggade men har inte riktigt haft tid eller lust till att blogga innan. Men nu tänkte jag berätta lite om hur maj månad har varit.

Jag firade valborg nere i Malmö tillsammans med Michaela och Ilona och flera andra vänner. Och under dagen coachade jag Micheala som körde sin första tävling på säsongen, rönneå. Eftersom det var en maratontävling så tävlade inte jag. Det blev en lugn kväll så vi kunde kliva upp i tid för att träna dagen efter.

Efter lunch åkte hon med mig hem till Karlskrona och där fortsatte vi träna tillsammans och ladda för första racing tävlingen som var den 7-8 maj. Det var lite ovant att tävla och jag kände att jag inte riktigt fick ut maximalt på loppen i blåsiga förhållanden. Men det blev bättre efter varje lopp. Var laddad för att köra bättre helgen efter i Lilla Edet.

14-15 maj var det tävlingar där och det gick faktiskt bättre. Jag gick till a-final på 200m där jag slutade på 9:e plats. Jag vann K2 200m med Kim Döse. Kom till B-final på 500m och där drog jag på mig tokmycket syra och dog totalt. Nästa gång ska jag hålla hela vägen, jag vet att jag kan :)

Har varit hemma och jobbat och tränat och varit en sväng i Landskrona på KanotSyd läger sedan dess. Ska bli rätt skönt att få en helg hemma nu. Har Kim på besök för tillfället och vi har tränat tillsammans för att förbättra oss i K2. Och vet ni vad, idag körde vi zumba efter eftermiddagspasset ute på vattnet. Herregud som vi såg ut, men kul var det!

Nu laddar jag inför tävlingen i Nyköping den 4-5 juni och så ska jag visst vara med på fitness5 den 11 juni. Vad har jag gett mig in på? Haha :) Tror det blir rätt kul men ett härligt gäng tjejer i alla fall. Har redan kört två träningspass med Desi inför detta och det har varit grymt jobbigt. Någon som vill gymma med mig imorgon kväll kanske?

Dags att göra sig klar för sängen snart tror jag. Godnatt!






RSS 2.0