Bokat & klart

Nu är flygbiljetterna och hotellet äntligen bokat.
Den 22 november åker jag tillsammans med ett gäng kanotister på träningsläger till Portugal för 2 veckors hårdträning. Det kommer bli awesome!

Längtar massor just nu!! Jag behöver sol, hösten gör mig trött!
Nån mer som vill hänga med kanske? :)





Bilder från Portugal 2008

Självdiciplin

Veckorna går så fort att jag knappt hinner blinka. På sätt och vis är det skönt för jag längtar tills vi åker till Portugal. Jag behöver lite sol och värme och det får jag igen den 22 november. Och en annan viktig sak, bra träningssällskap. För det är det ont om här nu eller knappt något alls. Har kört mycket pass själv så det gäller verkligen att ha självdiciplin. För det är inte så kul att sticka ut att paddla på morgonen helt ensam så här års.

Men passet idag gick ändå bra och jag känner mig väldigt stolt efteråt. Man brukar kunna se i syne ibland men vad heter det när man hör saker som inte stämmer? Hör i syne? :) Ni fattar vad jag menar i alla fall. I slutet av passet idag hörde jag i syne. Jag hörde min bror bakom mig, han flåsade mig i nacken och jagade mig. Det gjorde att jag fick ta i lite extra. Och jag vann intervallen! Bra med fantasi och inbillningar ibland :)

En annan sak, vilken fel uppfattning man kan få av vissa människor... Det gör mig arg och besviken!!

Nu till något bättre, det är dags för maaat :)

Nu kör vi!

I helgen sprang jag tjurruset tillsammans med kanottjejerna. En riktigt rolig upplevelse som jag gärna gör om. Vill du läsa mer om detta leriga äventyr? Gå in på http://eskimaeliten.wordpress.com/

Det är måndag och mitt nya träningsprogram startade idag. Det känns bra och jag är laddad för att köra. Dock lite jobbigt att det har blivit så kallt nu. Tur att jag slapp paddla i minusgrader i morse och kunde vara inne på gymmet och köra då. Var först tvungen att göra en tid på 500m roddmaskin. Värmde upp och hämtade Mari som peppade och skrek under loppet. Det gick bra tills det var ungefär 130m kvar då ramlade jag av sitsen. "F*tta" skrek jag högt! Snabbt upp och fortsätta och jag gick i mål på 1,29,4 min. Och detta tappade jag väl minst 3 sek på. Men medlemmarna på gymmet som ska utmana mig på vår medlemskväll kan behöva lite försprång :)

Efter det så körde jag igenom mitt pass i gymmet, det blev rygg / baksida axlar.

I eftermiddag är det paddling på programmet men tills dess ska jag vila och fixa lite små saker. Det är underbart att ta en powernap mellan passen.

Nu är hotellet bokat i Portugal också. Det blir träningsläger där mellan den 22nov-5 dec så det är skönt att ha något att se fram emot. Fram tills dess får jag slita mycket ensam hemma men jag är taggad. Nu kör vi (eller jag, hehe).


Elithelg

I helgen hade jag besök av Eskimå-kanotister. Vi samlades här för att planera, söka sponsorer och såklart träna. På lördagen blev vi bjudna på god middag från Blekinge idrottsförbund också. Mycket trevligt! Vi vann nämligen en vadslagning i somras. Skulle vi ta över 20 medaljer på SM så skulle vi få smörgårstårta men det blev något ännu bättre. (Finns lite bilder från helgen på http://eskimaeliten.wordpress.com/, ta en titt)

Har ett tag funderat på att köpa en cykel och så blev det i helgen. Hade nämligen en kompis som sålde sin cykel. Så nu har jag en snabb racercykel som helt klart funkar att träna på för mig. Var ute på premiärturen igår och det var härligt. Så det kommer bli en del långa pass på den. Ni ska få se bild på den senare.

I helgen är det tjurruset och jag har inte hunnit specialträna för det direkt men det får gå på vilja och den kapacietet jag har. Nästa vecka börjar träninsgsprogrammet á la Mari och Åsa! Har redan börjat med Maris gympasss och jag har haft träningsvärk i hela kroppen. Men det är så det ska va.

Ha en bra dag! Kram Cissi

Det var längesedan nu...

Pappa: Nu MÅSTE du uppdatera din blogg, ja jag vet att du har haft det hektiskt, men tänk på oss läsare!

Jag har haft massor att göra så jag har inte hunnit eller haft lust att blogga men nu lovar jag att ni ska få ett inlägg och förhoppningsvis några fler i veckan. Semestern i Barcelona var underbar. Det var verkligen vad både knoppen och kroppen behövde. Skönt med sol och bad, god mat och shopping i en stor stad. Vi gick väldigt mycket och såg lite olika sevärdheter men det finns massor mer att besöka och så jag får nog åka dit igen.

Tre av dagarna la vi nämligen på kanottävlingar eftersom Michaela och Jacob körde maraton VM 1,5 timme ifårn Barcelona. Det gick bra för dem och det var väldigt kul att se dem tävla och heja ordentligt. 

Dagarna gick lite för fort och rätt var som det var, var jag hemma i ett kyligt Sverige igen. Inte särskilt kul men jag har gjort dagarna så bra jag har kunnat och ska fortsätta så. Jag gillar inte att det har blivit kallt ute men umgås man med underbara människor så blir man i alla fall varm i hjärtat. 

Det är vad jag har gjort i helgen. Tog bilen ner till Malmö i fredags för att vara med på Michaelas födelsedagsfest med Kaktema. Jag var utklädd till en tigerkaka,  grrrr...  :-)
Mycket trevligt folk var där, helt klart lyckad fest. Lördagen blev rätt slapp och lugn med god middag tillsammans med Michaela på kvällen. Dagen därpå åkte jag till min kusin Rebecka som bor i Lund. Det blev en fika och snabbvisit hos henne och jag fick se hennes mycket fina lägenhet innan jag åkte vidare till Kristianstad där nästa stopp var. Där fick jag träffa Emelie och hennes pojkvän. Som jag har saknat denna tjej, det var underbart att träffa henne. Bara äta god mat och prata om allt och inget... I morse tog jag bilen hem till Karlskrona igen. Åkte hem och bakade bullar till alla underbara människor på gymmet. Det är ju trots allt kanelbullens dag. Tyvärr så blev de lite misslyckade. Degen ville inte gäsa ordentligt så de blev inte så stora och fluffiga, mer kompakta och lite hårda men de smakade gott ändå. Det är ju tanken som räknas ändå och det verkade uppskattat på gymmet i alla fall! ;-)

Just nu längtar jag efter mitt träningsprogram som Åsa och Mari ska sätta ihop tillsammans. Bara att Mari tittade lite på mig när jag gymmade idag gav mig energi, motivation och glädje. Hon var imponerad över mina marklyft och det är alltid glädjande att höra sånna ord! Hösten och vintern kommer bli bra!


RSS 2.0