Drömmar kan vara konstiga

Min idrottslärare hade en mycket konstig dröm om mig härom natten. Han berättade att han hade drömt att jag skulle vara med på sporten på tv. Men innan sändningen hade det förvarnat för otäcka scener för känsliga tittare. Sen fick man se ett reportage om mig, jag uppförde mig väldigt dåligt och osprtligt. Svor och kastade saker omkring mig. Hade slagit någon med paddeln så hårt att blodet bara sprutade. Så därmed blev jag avstängd från allt som hade med kanot att göra. Och min kommentar till det hade varit " Det gör ingenting, jag ska ändå börja ro" ;) Haha

Vi får väl se hur det blir med det, ska nog inte göra på detta sättet ändå!

Under de senaste veckorna har det kännts väldigt tomt på kanotträningarna... Emma har varit sjuk mycket, Danne har också varit sjuk eller så jobbar han eller pluggar körkortsteori, Joel och Ola jobbar hela tiden, min bror är ganska lat, ja och resten har väl flyttat!  Det finns inte många kvar i stan att träna med tyvärr! Så ibland får man ut och slita själv och det är ju inte lika kul! Är det meningen att jag också ska flytta eller? Samtidigt vill man ju inte lämna Karlskrona helt och hållet!


Imorgon är det valborg, det blir en mycket lugn kväll för min del, eftersom det är loppis dagen efter och tävling i helgen. Men jag ska grilla med Ola och Anna :) Det var ett tag sedan det fanns tid för något sådant.

/Cissi

Tävlingsdags

Idag fick jag sovmorgon, så himla skönt :) sen fick jag ett samtal från Karin när jag satt hemma och pluggade. Det var verkligen roligt att prata med henne. Hon mådde bra och berättade en del som hade hänt. Det känns tråkigt att man inte träffas så ofta längre. Måste ta tag i det och åka och hälsa på henne. Det kanske blir ett besök till Halmstad när hon tar studenten.. hon var lite nervös inför det. Men det hade jag nog också varit, vad händer efter det lixom? Fast man har ju inte riktigt koll vad som händer fram tills dess heller.. livet är ganska spännande :)

Annars har jag bara packat och lagat mat och så till imorgon. För då bär det av till Köpenhamn på årets första tävling :) Ska bli kul att se hur det går. Jag ska allt visa dom! Sedan kommer tävlingarna bara rulla på fram över och sen är det plötsligt sommar lov, wiee :)

Nej jag kanske ska kolla igenom häftet om genteknik en sista gång innan det är dags att sova. Har nämligen prov imorgon :( Men det löser sig nog!

Ha det bra!


image12


Släng dig i väggen gubbjävel!

I helgen var jag på besök på roddgymnaiet vilket var mycket bra. Jag är verkligen imponerad av stället och tränarna där. Och de var imponerade av mig också, hellst ville de att jag började där idag, senast imon ;) Men nja jag tänkte nog inte lämna Karlskrona på ett tag. Men jag får väl fundera om det är värt att börja satsa på rodd. Men i sommar satsar jag fortfarnade helhjärtat på kanoten. Jag ska till EM!!! Hur som hellst var det en bra helg. Fick göra syreupptagningstester också vilket höjde mitt själförtroende ytterligere eftersom jag hade så bra värde. Hade 4,7 liter/kg kroppsvikt (eller vad det mäts i) och det är bästa värdet som en svensk dam kanotist haft. Erkänn coolt ;)

Idag kände jag mig ganska trött när jag vaknade.. och en aning förkyld. Men jag åkte in till gymmet ändå, men där fick jag inte mycket gjort. Vilade på eftermiddagen från paddligen, är dumt att chansa eftersom årets första tävling är nu i helgen. Då ska jag vara frisk och paddla fort!

Det ringde en konstig gubbe hit under kvällen. Jag hörde inte riktigt vad han sa när han presenterade sig så jag sa ursäkta, vad sa du? Så sa han vad han hette och frågade efter Anders Velin. jag sa nej han är tyvärr upptagen i ett annat samtal. Okej, dåfår jag väl återkomma.. Mmm gör du det sa jag, hejdå!
Så ringer han upp igen 10 sek senare, men denna gången svarar mamma. Så säger hon igen, nej han pratar i mobil. Vad gäller saken sa hon? Så sa han att det handalde om klubbens loppis, så han fick nummret till Liz istället. Så avslutar han samtalet med att säga " Den unga damen som svarade innan (jag), du kan be henne slänga sig i väggen"

DU din JÄVLA gubbe kan slänga dig i väggen tycker jag. Förstår inte vad som for åt dig, men jag har ju inte gjort nått fel. Jag ville så gärna ringa upp honom och skälla ut honom, men jag hade ju inget nummer till honom. Och mamma blev nog ganska paff, så hon svarade bara "jaha". Hon skulle ju skällt ut honom efter noter, det hade jag gjort om jag fått chansen!

Nej om man ska slänga sig i sängen snart istället.. Godnatt

Ska bilda en egen roddklubb, här hemma!

image11


Kanske blir jag roddare, vem vet!
Men det är nog för mycket som stoppar mig, men det hade varit kul att se hur det var.
Ska i alla fall till roddgymnasiet i Strömstad i helgen, ska bli spännande!

Jag tycker jag ser ganska proffsig ut i båten i alla fall ;)

Vaxholm

Nu är jag hemma igen, eller jag var hemma redan i söndagskväll men har inte tagit mig tid och skriva innan. Det var mycket bra dagar i Vaxholm. Vi kom upp ganska sent på onsdagskväll så då hann vi inte mer än äta och bädda i ordning innan det var dags att sova.

Dagen därpå var det MYCKET TIDIGT morgonpass, men det var inte så farligt egentligen. Hem för att käka frukost efter det sen åkte vi in till huvudstaden. Där blev det shopping och tacobuffé för hela gänget. Jag köpte en väska och en plånbok och lite annat smått. På kvällen blev det träning igen och snacka om att man helt slut efter en sån här dag! Somnade nästan vid matbordet, för det blev mat ganska sent.  

Det blev en lugnare morgon på fredagen, gymmade istllet för att paddla tidigt. Och efter det fick jag äran att testa på att ro. Pelle, Emma och Danne stod beredda på bryggan för att fotografera och skratta när jag skulle välta. De ville se när mn dröm gick i kras, för de vill ju inte att jag ska bli roddare. Men nej nej, jag lyckades ganska bra jag. Först körde jag i en dubbel men Martin, var ju lite lättare eftersom han kunde hålla balansen. Sen testade jag själv men det blev inget dopp då heller, YES!! Jag tyckte i alla fall det verkade vara en rolig och kraftfull sport!

På kvällen efter paddelpasset dök resten av Eskimågänget upp. Så då flyttade vi till ladan vid kanotkluven för att allal skulle få plats. Resten av dagarna blev det en hel del K4:a träning. Men vi hann med lite kul med. På lördag förmiddag var vi på kastellet. Först blev det god lunch sen massa tävlingar. Det var väldigt kul! Var lite som fångarna på fortet. Lördagkvällen bjöd på pizza och massa mys i ladan.

Vi åkte hem på söndag efter paddlingen och lunchen. Och nu sitter jag här hemma igen, det känns ganska bra. Det känns väl bra bara för att jag ha sovmorgon. Sitter här och äter massa frukost och lyssnar på rix fm.

Men innan jag beger mig till skolan så måste jag läsa lite till på körkortsteorin. Vi har nämligen prov idag! Får väl se hur det går. Hoppas jag klarar det.

Ha det bra!

Världsarvet

Har inte skrivit på några dagar, men allt är bra med mig. Men har haft lite ont i halsen i dagarna så jag vilade helt igår så idag var jag bra igen. Så jag var ute och paddlade i eftermiddags.

I skolan håller vi på med tema världsarvet och skriver om örlogsstaden Karlskrona. Det har väl gått bra för oss även om det inte varit så kul. Känns lite som det är ett arbete för årskurs 8. Vi har skrivit lite om vad ett världsarvär och sådär och så ska vi göra en utställning i biblioteket imorgon. Visa upp vår fina affish om Karlskronas världsarv och även modellen på vår världsarvsbakelse. Den bästa bakelsen kommer fortsätta att göras på gylles ;)

Men jag kommer inte vara med på exponeringen imorgon. För jag ska åka till Vaxholm, ska dit med klubben på träningsläger. Ser fram emot det, träna och träffa alla och så :) Sen måste jag hinna shoppa lite i Sthlm och tjuvträna lite i en roddbåt. För nu är det ju bestämt att jag ska till Strömstad och ro. Mitt aprilskämt kanske blir sannig, vem vet!

Det blir iaf en lång bussresa med Emma och Daniel imorgon. Men innan dess ska jag hinna med ett pass på gymmet.

Ha det bra, vi hörs när jag kommer hem!

Puss


Vi ska åt samma håll!

Hon är min vän, en vän som betyder väldigt mycket för mig. Skulle aldrig klara mig utan dig! Vi har haft väldigt roligt tillsammans och det är minnen som jag aldrig kommer glömma. Denna söta tjej är bär oftast ett leende på läpparna och har ett glatt humör. Jag minns inte riktigt när vi lärde känna varanda men det var väl en vacker dag ute på Långö. Sedan dess har det hänt mycket och mer kommer det att hända. Ibland kanske det känns som att vi tappar taget om varanadra för det är så mycket annat man ska hinna med. Det känns som tiden inte räcker till alltid. Skolan och träningen tar väldigt mycket tid och alla resor jag far på. Men vi får försöka bättra oss, jag vill tillbaka till det gamla vanliga. Det blir ju lättare sen när det blir sommarlov, hoppas jag! Jag pratar såklart om min underbara vän Emma! Men du ska veta att du betyder MYCKET för mig!

Nu har vi tränat en del K2 tillsammans, vilket har gått bra och jag ser verkligen fram emot SM. Då ska vi kötta järnet och visa vilka som är bäst. Jag vet att vi kan, bara vi vill och det vill jag!


image10
Nothing compares with you <3


Ska snart cykla hem till henne, för det var inte roligt att plugga längre :)

Ta min hand, jag följer dig - vi ska åt samma håll!

Puss och kram

Älskar självstudiedagar

Var ganska trött när jag vaknade i morse, eller jag var inte sugen på att simma i alla fall. Det var ganska lockande att bara ligga kvar i sängen och sova lite till. Men det var bara att kämpa sig upp och ta bussen in till stan. Simmade ungefär en timme sen åkte jag hem igen. När jag kom hem så var det plugg och mat som gällde och efter det sov jag en stund. Eller det blev visst väldigt länge, men skönt var det. Så sen jag jag pigg ocg laddad för att paddla på eftermiddagen. Jag och Emma körde K2, det var 10x4min, en klassiker och det gick jättebra. Efter det stack vi till gymmet och körde vårt tredje och sista pass för dagen. Det gäller ju att ligga i om man ska nå resultat. Hoppas det ger nått i sommar om inte annat i framtiden för jag ska bli framtidens vinnare!

Men nu är jag ganska trött, så jag brorde kanske sova så jag orkar sista dagen i skolan denna veckan. Tiden har verkligen gått fort och det ska bli skönt med fredag sen helg :)

Godnatt


Aprilskämt

Att jag skulle sluta paddla och börja på roddgymnasiet var ju såklart ett aprilskämt ;) Det är klart jag inte vill sluta paddla bara så där och jag kan ju inte börja på roddgymnasiet utan att jag ens har suttit i en roddbåt. Men man vet aldrig, det skulle kunna vara sant. Många vill ju att jag åker dit och testar och lite nyfiken kanske jag är ibland. Det var i alla fall två stackare som gick på mitt skämt. Det bästa var att Pelle gick på det, hahaha!

Pelle säger: VAAAAAA

Pelle säger: läste bloggen

Pelle säger: e det sant???????

Cissi säger: oj det har jag glömt att säga..

Pelle säger: USA????

Pelle säger: E det sant?

Cissi säger: han ringde igår och jag bestämde mig för att börja, ska man satsa kan man ju lika gärna göra det helt

Pelle säger: det var som faan

Pelle säger: grattis elr vad man ska säga

Cissi säger: Pelle tänk till lite

Cissi säger: han ringde igår

Pelle säger: jaha, du skojar

Cissi säger: vad var det för dag igår?

Pelle säger:aj då, pinsamt

Pelle säger: haha

Det är inte för att vara elak Pelle, men jag tyckte verkligen det var kul :) Och det är ju bra att du lyckas göra min kväll rolig för det har inte varit världens roligaste dag. Jag gillar ju dig ändå och saknar dig här hemma. Nu har du varit i Spanien för länge, kom hem! Känns ändå bra att man blir saknad av vissa om man skulle sluta skolan här hemma och börja ro istället. Men som Pelle sa, jag är nog lite för feg. För feg för att förlora allt jag har här. Jag skulle inte klara mig utan alla i klubben, resten av kanotisterna runt om i Sverige och alla underbara människor i skolan. Jag tänker inte lämna er än på ett tag!

Ni betyder massor för mig <3 Puss och kram


Nu är det bestämt!

Bye bye alla kanotvänner, nu drar jag vidare! Idag ringde Thor S. Nilsen, den norska gamla roddaren som jag träffade i Spanien. Han jobbar till viss del på roddgymnasiet i Strömstad och nu har han tillsammasnn med Roddförbundet antagit mig för studier på roddgymnasiet sista året på gymnasiet, därefter är tanken att jag ska plugga 2 år i USA (betalt av Roddförbundet). Det har varit kul att lära känna alla kanotvänner men nu drar jag vidare. Men jag lovar att vi syns på någon tävling ändå. Ni slipper mig inte på kanot SM om ni trodde det. Och det behöver ju inte bli så stora förändringar, jag kan ju åka på läger med er kanotister med. Bra att jag ta ut min roddbåt och ni era kanoter. Men passa er för mina åror, dom skär djupt i skinnet! Hoppas vi syns på OS 2012 eller 2016 när jag tar rodd Guld för Sverige.

image8


RSS 2.0