Kom och paddla med ditt företag!

Skulle du vilja göra något roligt med ditt företag i sommar? Varför inte komma till Kajakklubben Eskimå och paddla och ha trevligt?



Kajakklubben Eskimå är en av Sveriges bästa kanotklubbar. Vi har sex elitkanotister som satsar hårt mot världstoppen. Förra året tog vi 27 SM medaljer, 16 NM medaljer och silver på både EM och VM i maraton. Så vi har verkligen duktiga idrottare i klubben.


Karlskrona är en fantastik sommarstad, särskilt sedd från havet. Den som inte har upplevt känslan av att sitta i en kanot och dra sig fram med sin egen muskelstyrka, höra vattnet brusa och fåglarna kvittra och känna solen steka i nacken, den borde komma ut till norra Långö där vi befinner oss.


Vi har ett erbjudande till alla företag. Ni får möjligheten att komma till Kajakklubben Eskimå och prova på att paddla. Ni kommer få instruktioner och teknikgenomgång av oss elitkanotister och sedan paddlar vi i Karlskronas fina skärgård tillsammans. Det är en aktivitet som tar ca 2 timmar, beroende lite på hur många ni är och hur paddelsugna ni är. Därefter finns det möjlighet att grilla en bit mat och fortsätta att umgås och ha trevligt ihop.


Detta event har en kostnad på 5000kr (för max 25 paddlande personer)
Vill ni att grillad mat ska ingå i er aktivitet tillkommer det 120 kr/per person. Alltså kostar det 3000kr för 25 personer och totalt 8000kr för hela aktiviteten. (Aktiviteten kan anpassas för mindre sällskap också). I priset ingår även tillgång till hela vårt klubbhus med kök, större samlingsrum, omklädningsrum med dusch, bastu och toaletter (värde 1500kr).


Tveka inte, klart ni ska ut och paddla, det finns inget bättre och det är en utmärkt aktivitet för dig och ditt företag. Hör av dig redan nu så bokar vi en tid!


Cecilia Velin

[email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0